Dator > vad är en privatlivet filter?

 • vad är en privatlivet filter?


 • En Privacy Filter, även kallad en privatlivet skärm eller en bildskärm filter, är avsedd att skydda en bärbar dator eller skärmen som en stationär bildskärm från nyfikna ögon och surfare axeln. De minskar betraktningsvinkeln, vilket gör att endast den som sitter omedelbart framför skärmen, vanligtvis användaren att se innehållet på skärmen. Sekretess filter passar direkt ovanför en bildskärm och fäst ordentligt i fronten. Sekretess filter minskar även strålning och bländning genereras från LCD-och CRT-bildskärmar bildskärm.

  Historia och Manufacturing Information

  Sekretess filter infördes först på 1990-talet av 3M, tidigare kallad Minnesota Mining och Manufacturing Company, baserat i Two Harbors, Minnesota. Privacy Filter-tekniken har förbättrats under 2000-talet och för närvarande Företaget tillverkar ett brett sortiment av privatlivet filter produkter. 3M Privacy filter kommer med en begränsad garanti på 1 år från köpet.

  Design

  3M Privacy filter funktionen mikro-bländskydd teknik som förhindrar nyfikna blickar från att visa innehållet i en skärm. Sekretess filter är gjorda av tunna blad av plastfilm, inte är större än 2 mm i tjocklek. De blockerar skärm från alla oavsiktliga tittare så att de kan bara se en svart rektangel i dess ställe. Sekretess filter är platta, tunna paneler som kommer i två utföranden: inramade och ram-mindre. De är utformade för att passa och lossa snabbt, passar väl in i ram för både bredbild och regelbundna CRT-och LCD-skärmar.

  Typer och storlekar

  Det finns många typer av privatlivet filter som finns på marknaden, med tre vanligaste är laptop privatliv filter, LCD-skärm privatliv filter och CRT-skärm privatliv skärmar. De finns i olika storlekar, beroende på storleken av displayen, t. ex. 12, 13, 14, 17 och 19 tums skärmar. Från och med augusti 2010, privatliv skärmar för mobiltelefoner finns också, bland annat för Blackberry, Nokia och iPhone mobiltelefoner.

  Använder

  Sekretess filter är en idealisk lösning för användare som arbetar i högtrafikerade branscher och områden. De används för att skydda känsligt data och information för försäkring, bank, finans, personal, handel, rum undersökning och medicinsk personal. Sekretess filter används också av statstjänstemän utföra känsliga operationer och husägare som är pedanter för privatlivet.

  Fördelar

  Sekretess filter tillåter datoranvändare att behålla konfidentiell och privat information. Det ger dem möjlighet att arbeta i trånga utrymmen, tåg, flygplatser, kaféer, bussar och kontor utan att behöva oroa sig för förbipasserande stirra på sina skärmar. Sekretess filter skydda känsliga immateriella rättigheter, minska bländning och förhindra dator-användning i samband huvudvärk. De skyddar också datorn och mobilen skärmar från skrubbsår, repor och damm.


Previous:hur till återvinna Toshiba Next:minne specifikationer för en IBM T43

Relaterade artiklar


 • Felsökning av en PIXMA MP610
 • Hur vet jag vad ett blinkande ljus betyder på en Dell 2600?
 • Acer Computer information
 • fördelar & nackdelar med att använda en MFP
 • Hur ändrar man en bläckpatron på en Epson C40?
 • hur du installerar en Dell-tangentbord på en annan typ av dator
 • hur du ställer in en HP 4100 nätverksskrivare
 • hur man kan förbättra batteri för bärbar dator prestanda
 • hur man byter RAM i en LIFEBOOK c2220
 • hur man gör en macbook svalare