Dator > hur man installerar en HP Color 2600n Laser Jet

 • hur man installerar en HP Color 2600n Laser Jet


 • HP: s Laser Jet 2600n är en fyra färglaserskrivare som kan installeras antingen direkt till vår dator som personlig skrivare eller som en skrivarserver ansluten till en dator och delbar av nätverkssystem genom anslutningen. För detta ändamål har den både en USB-port samt en Ethernet-port. Installationen varierar något beroende på sammanhang metod som används, men båda förfaranden för anslutning tar mindre än 10 minuter. När du är klar kan du använda skrivaren omedelbart, om denna användning är för en enda dator, eller för ett helt nätverk.

  Du behöver:
  HP Color Laser Jet 2600n
  . PC.
  USB-kabeln.
  Ethernet-kabel.

  Ethernet-anslutning


  1.
  Anslut ena änden av Ethernet-kabeln till Ethernet-porten på skrivaren finns i Anslutningar för vänster sida av skrivaren. Anslut den andra änden av kabeln till en ledig Ethernet-port på datorn. Anslut nätsladden till uttaget som finns i skrivarens baksida och anslut sedan nätsladden till ett vägguttag.
  2.
  Stäng av skrivaren och vänta två minuter för skrivaren att skaffa en IP-adress från datorn.
  3.
  Skriv ut en konfigurationssida Rapport för skrivaren med kontrollpanel åt via skrivarens systemmenyn. Tryck på "Pil vänster"-knappen på skrivaren för att navigera till menyn Rapporter. Tryck på "Välj" för att öppna menyn Rapporter och tryck sedan på "Pil vänster"-knappen för att navigera till konfigurationsrapportsidan. Tryck på "Välj"-knappen igen för att skriva ut rapporten. Configuration rapporten ger de aktuella inställningarna för skrivaren, inklusive nätverksinställningar krävs för att slutföra nätverksinstallation.
  4.
  Placera skrivaren installations CD-ROM i datorn. Vänta tills datorn att automatiskt spela skivan, eller köra filen setup. exe som finns i rotkatalogen på cd-skivan.
  5.
  Klicka på "Nästa" på Skrivarinställning programmet Välkommen skärmen för att flytta till licensavtalet. Läs avtalet och klicka sedan på "Nästa" för att acceptera licensvillkoren.
  6.
  Klicka på alternativet "Ansluten via nätverket" och tryck sedan på knappen "Nästa". Välj 2600N från det upptäckta presenteras skrivarlistan och välj sedan IP-adressen som anges i den tidigare skrivaren konfigurationsrapportsidan. Klicka på "Nästa" för att fortsätta till skrivaren installationen skärmen och klicka sedan på "Nästa" igen när du tillfrågas om du är redo att installera. Vänta ett par minuter för att installationen ska fortsätta. Starta om datorn när installationen är klar att använda skrivaren.

  USB-anslutning


  1.
  Anslut USB-kabeln in i sidan kontakten på skrivaren. Anslut nätsladden till baksidan av skrivaren och kontakten i slutet av kabeln till ett eluttag. Slå på skrivaren.
  2.
  Placera skrivaren installations-CD-skivan i datorn. Vänta på att installationen påbörjas automatiskt eller kör filen setup. exe som finns i rotkatalogen på CD-skivan.
  3.
  Fortsätt genom 2elcome skärmen och licensavtal. Välj alternativet USB-anslutning alternativ och följ CD anvisningar för installation av drivrutiner för skrivaren. Anslut USB-kabeln till datorn när regisserad av installationsprogrammet under installationen av drivrutinerna och inställningar.
  4.
  Starta om skrivaren när installationen är klar för att få tillgång till nyinstallerade skrivaren.

  tips och varningar


 • nätverksanslutna datorer kan komma åt skrivaren servern på den anslutna Ethernet-skrivare för skrivare användning genom att ansluta till skrivaren via IP-adressen lämnas i Configuration Rapport.

Previous:hur till återvinna Toshiba Next:hur man återställer en skrivare Brother Laser

Relaterade artiklar


 • en dator kommer inte att erkänna den externa hårddisken
 • hur du hittar till ljudkortet på en dator
 • hur man installerar drivrutinen kortläsare
 • hur man håller det trådlösa på under viloläge i Vista
 • Lägga till en dator hårddisk till en Dell XPS
 • hur du synkroniserar ett grafikkort till en monitor
 • specifikationerna för en Compaq Presario sr5313wm moderkort
 • hur man uppgraderar ett grafikkort i en gateway m-6.866 laptop
 • hur du installerar en ny VGA-drivrutinen
 • hur du hittar hårddisken på en Compaq Presario