Dator > hur man gör en exakt kopia av en CD skiva på en flash-enhet

 • hur man gör en exakt kopia av en CD skiva på en flash-enhet


 • En CD skiva kan innehålla olika typer av uppgifter om det, från musik till video till datafiler. Att göra en exakt kopia av en CD kräver ett program dator kopia. Datorn kopierar Programmet skapar en skivavbild av den CD som sedan kan överföras till en lagringsenhet, t. ex. en flash-enhet. Det finns ett antal sådana program för Mac och PC, av vilka många är fria att använda och alla med intuitiva gränssnitt som inte kräver någon särskild kompetens att använda
  1.
  ladda ner ett program dator kopia till skrivbordet på datorn, såsom den fria Bränn program för Mac eller den fria ImgBurn program för PC (se Resurser). Dubbelklicka på filen när den har hämtats. Följ kommandona för att installera programmet på datorns hårddisk. Starta om datorn när installationen är klar.
  2.
  Sätt i cd som ska kopieras in i sidan skåran på Mac eller på utkastade skivfacket av en PC DVD-enhet ( stänga skivfacket efteråt). Vänta tills ikonen för CD för att visas på skrivbordet på datorn.
  3.
  Starta programmet datorn kopia genom att dubbelklicka på dess ikon inuti mappen Program om på en PC eller genom att välja den från "Start", "Alla program" pop-up-menyn på en Mac.
  4.
  Välj CD från listan med alternativ som presenteras i "enheter" rullgardinsmenyn på datorn kopierar programmets huvudfönster. Välj "ISO" i listan för val presenteras i "Format" i rullgardinsmenyn på datorn kopierar programmets huvudfönster.
  5.
  Klicka på knappen Bläddra bredvid "Destination" eller "Output"-fliken på datorn kopierar programmets huvudfönster. Navigera till skrivbordet på datorn i fönstret som visas. Klicka på "OK"-knappen för att stänga fönstret.
  6.
  Klicka på "Start" eller "Bränn"-knappen på datorn kopierar programmets huvudfönster. Vänta som en förloppsindikator längst ned på skärmen fyller i från vänster till höger. Detta kan ta allt från några minuter upp till en halv timme beroende på mängden data på skivan. Avsluta datorn kopiera programmet när förloppsindikatorn fylls i.
  7.
  Sätt i en USB-minnet i en USB-port på datorn. Vänta på ikonen för USB-flash-enheten visas på skrivbordet. Dra filen skivavbilden som gjordes från CD och sparas på skrivbordet till USB-minne ikon. Vänta som en kopia visas, fyller i från vänster till höger eller höger till vänster och försvinner sedan.
  8.
  Dra ikonen för USB-flash-enheten till papperskorgen om på en Mac eller högerklicka på den och välj "Mata ut" från popup-menyn om på en PC. Ta bort USB-flash-enheten från USB-porten på datorn. Upprepa denna procedur för att mata ut skivan från datorn. Ta bort CD från sidan skåran på Mac eller från den utmatade skivfacket i DVD-enheten (stänga skivfacket efteråt).

  Tips och varningar


 • Den kapaciteten för USB-flash-enheten måste vara större än skivavbild eller kopieringen kommer att misslyckas.

Previous:hur till återvinna Toshiba Next:hur du skannar dokument från HP C4480

Relaterade artiklar


 • Du bör djup cykel Apple laptop batterier?
 • vad är DDR RAM?
 • hur man återställer hp deskjet f335
 • hur du skannar dokument från HP C4480
 • hur man rengör svart bärbara Mac-datorer
 • Vad är en USB-kabel för en dator?
 • hur man kontrollerar en laptop fläkt
 • hur man byter RAM i en Acer Aspire bärbar dator
 • hur du ställer in en Wacom i Ubuntu
 • vad är DDR333 RAM?