Dator > hur man bränner en mac CDR bild på en pc

 • hur man bränner en mac CDR bild på en pc


 • Duplicera en hemmagjord CD-R-skiva som en digital bildfil med hjälp av en Macintosh-baserad program CD-kopia. Den digitala bildfilen kan sedan brännas på en tom inspelningsbar CD-R-skiva för att göra en perfekt kopia av originalet. Använd en gratis CD-bränningsprogram som körs på en dator för att bränna digital bildfil, även om den digitala bildfilen gjordes med hjälp av en Macintosh

  Du behöver:.
  USB flash-enhet
  Tomma inspelningsbara CD-R-skiva.


  1.
  Sätt i kontakten på USB flash-enhet till USB-porten på Mac. Vänta tills ikonen för USB-flash-enheten visas på skrivbordet. Dubbelklicka på ikonen för USB-flash-enheten för att öppna sina fönster. Dra digital bildfil som gjordes på Mac till USB-flash-enheten fönster. Vänta en kopia förloppsindikator visas, fyller i från vänster till höger och försvinner sedan. Dra ikonen för USB-flash-enheten till papperskorgen. Ta bort USB-flashminnet från USB-porten på Mac.
  2.
  Sätt i kontakten på USB-flash-enheten i en USB-port på datorn. Vänta tills ikonen för USB-flash-enheten visas på skrivbordet. Dubbelklicka på ikonen för USB-flash-enheten för att öppna sina fönster. Dra digital bildfil som gjordes på Mac ut genom fönstret och på skrivbordet. Vänta en kopia förloppsindikator visas, fyller i från höger till vänster och försvinner sedan. Högerklicka på ikonen för USB-flash-enhet. Välj "Mata ut" från popup-fönster. Ta bort USB-flashminnet från USB-porten på datorn.
  3.
  Hämta en gratis CD-bränningsprogram till skrivbordet på datorn (se länkarna i Resources). Dubbelklicka på filen när den har laddats ner för att starta installationen. Följ menykommandon för att slutföra installationen. Starta om datorn när installationen är klar.
  4.
  Mata ut skivsläden av DVD-enheten. Placera den tomma inspelningsbara CD-R-skiva i skivfacket. Stäng skivfacket. Starta programmet CD-kopia genom att markera programmets ikon från "Start", "Alla program" pop-up menyn.
  5.
  Välja DVD-enheten från "enheter" drop down menyn på CD-kopia programmets huvudfönster. Välj "ISO" från "Format typ" drop down menyn på CD-kopia programmets huvudfönster. Dra den digitala bilden filen från skrivbordet till ikonen för CD-kopia program-ikonen i verktygsfältet längst ner till höger på skärmen
  6
  Klicka på ". . Burn "eller" Bränn nu "-knappen på CD-kopia programmets huvudfönster. Vänta som en förloppsindikator längst ned på skärmen visas, fyller i vänster från till höger och försvinner sedan. Avsluta CD-kopia programmet när förloppsindikatorn har helt fyllas i.
  7.
  Högerklicka på ikonen för den CD-R skiva som är på skrivbordet. Välj "Mata ut" från popupmenyn. Mata ut skivsläden av DVD-enheten. Ta bort CD-R-skiva och stäng skivfacket.

  Tips och varningar


 • Du kan nätverk Mac och PC för att överföra digitala bildfilen om du inte vill inte fysiskt överföra filen.

Previous:hur till återvinna Toshiba Next:hur man kan lösa laptop överhettning

Relaterade artiklar


 • vad är meningen med den optiska enheten?
 • server processor krav
 • hur man installerar RAM-moduler i en stationär
 • Nackdelen med ddr3
 • hur man upptäcker ett wifi-kort
 • HP 4345 instruktioner
 • hur du installerar en Dell-tangentbord på en annan typ av dator
 • hur man använder ett kortkommando istället för en mus
 • hur man installerar en andra hårddisk i en stationär Sony Vaio
 • Lägga till en CD-enhet till en dimension 8000 skrivbordet