Dator > hur du ställer in datorn för en två-monitor skärmsläckare

 • hur du ställer in datorn för en två-monitor skärmsläckare


 • Efter att ha dubbla datorskärmar kan du anpassa skrivbordet efter dina önskemål genom att skilja olika applikationer och program på olika monitorer. Dubbla skärmar sparar tid och arbete eftersom de eliminerar behovet av att stänga flera fönster samtidigt söka efter en specifik fil eller mapp. Efter att ha dubbla bildskärmar kan du också anpassa olika skärm sparare på varje bildskärm. Du kan välja att ha samma skärmsläckare eller en annan för varje skärm. Hursomhelst, om inrättande av datorn att använda en dual-monitor skärmsläckare är en enkel process.

  Du behöver:
  stjärnskruvmejsel


  1
  Högerklicka på skrivbordet på den primära bildskärmen. . . Klicka på "Egenskaper" för att få upp den inställning. Lägg märke till fem flikar längst upp i fönstret märkta som "Teman", "Skrivbord", "Screen Saver", "Utseende" och "Inställningar". Klicka på fliken "Inställningar".
  2.
  Lokalisera de två bildskärmsikonerna på skärmen med motsvarande siffror "1" och "2" insidan av varje ikon. Dessa symboler representerar dubbla monitorer dela operativsystemet på datorn. Placera en bock i rutan bredvid "Använd den här enheten som primär bildskärm" alternativet. Klicka på "Identifiera" knappen. En stor del ska visas på båda skärmarna i realtid. Detta gör du enkelt notera vilken dator som för närvarande hör till vilket Monitor i inställningarna. Klicka på motsvarande numrerade bildskärmsikonen att göra som övervakar den primära.
  3.
  Klicka på en av bildskärmsikonerna och flytta runt den andra bildskärmen ikonen för att ange var den fysiska motsvarande Skärmen är placerad . Leta reda på avsnittet "Lösning" och dra den resolution bar hela vägen till rätten att ställa in upplösningen på högsta möjliga inställning. Klicka på den andra bildskärmen ikonen och justera upplösningen för att matcha den första bildskärmen.
  4.
  Klicka på den andra bildskärmen ikonen och leta upp alternativet "Utöka Windows-skrivbordet till denna bildskärm . " Placera en kontroll i rutan bredvid det här alternativet. Klicka på "Apply" och klicka OK för att tillämpa inställningarna på lämpligt sätt.
  5.
  Klicka på "Skärmsläckare" fliken och klicka på rullgardinsmenyn under de första bildskärmen. Välj en skärmsläckare och klicka "OK" att tillämpa skärmsläckaren val. Lämna den andra skärmsläckaren listrutan tom. Klicka på "Konfigurera Screen Saver" och justera spännvidd av skärmsläckaren. När förhandsgranskningen är acceptabelt, klicka på "Apply" och klicka "OK" att använda de nya två-monitor skärmsläckare.


Previous:hur till återvinna Toshiba Next:Felsökning en Microsoft Keyboard 3000

Relaterade artiklar


 • hur man använder ett microSD-kort
 • vad är en dator dockningsstation?
 • min Sony Vaio kommer inte att erkänna den nya RAM-minne
 • I specifikationerna för en Dell Dimension 8200
 • Hur får man en adapter usb nätverk att arbeta
 • tekniska specifikationerna för Acer Aspire 5735z-322g25mn
 • hur ändrar CMOS-batteriet i en Dell c640
 • vad är min grafikdrivrutin?
 • smartkort definition
 • hur man får ut det mesta av grafikkort