Dator > hur du fyller patroner

 • hur du fyller patroner


 • Det finns två barn av bläckpatroner. Bläckpatroner har flytande bläck och är vanligtvis 1 eller 2 inches bred. Tonerkassetter för laserskrivare, är fyllda med pulver och är mellan 6 till 12 inches brett. Eftersom nya bläckpatroner genomsnitt omkring 30 USD varje och tonerkassetter upp till $ 175, kan det vara värt att köpa den billigare refill material. Patroner kan vara rörigt att fylla på, och första gången du gör det, kan processen ta dig upp till en halvtimme. När du är mer bekväm, kan det ta bara några minuter.

  Du behöver:
  Bläck för skrivare
  . Skrivaren patron refill kit.
  Sprutan.
  Pappershanddukar.
  Isopropylalkohol.

  utarbetar material


  1.
  Se till refill kit du köper går med din bläckpatron. Det viktigaste kriteriet är om det är en bläckstråleskrivare eller toner refill kit. Sätt i det fullständiga namnet på din skrivare patron i en online-sökning för refill material. Vissa kit arbetar för flera typer av patroner, så titta på detaljerna noga för de typer som omfattas.
  2.
  Ställ in ditt material i en väl upplyst och väl ventilerad plats. Bläck är sällan giftiga, men det kan vara rörigt, så du kanske vill bära skyddshandskar. Tonerpulver är mycket brandfarligt -. . Se till att det inte finns några lågor eller extremt varma föremål i närheten tonerpulver
  3
  Skydda ytan du arbetar med en trasa eller handduk som du bryr sig inte om. Även kläder som du inte har något emot infärgning eller täcka upp med ett förkläde.

  Påfyllning bläckpatroner


  1.
  Öppna din refill kit och ta ut materialet. Det kommer att vara svart bläck, och antingen tre eller sex färgade bläck, beroende på din patron. Det kan finnas en fyll sprutan med.
  2.
  Skölj sprutan. Öppna en flaska bläck, för in sprutan och dra tillbaka i slutet, skapa sug, fylla den med bläck. Stick in nålen i full spruta direkt i mitten av bläck behållaren på botten av patronen och tryck bläcket hela vägen in Fortsätt tills patronen är full.
  3.

  Doppa en pappershandduk eller trasa i isopropylalkohol och torka bort överflödigt eller torkat bläck runt botten av bläckpatronen. Upprepa steg 2 och 3 tills alla kassetter är fulla.

  Påfyllda tonerkassetter


  1.
  Öppna ditt refill kit. Det borde ha en flaska eller flaskor toner, samt en speciell plast tratt lock som passar på flaskan. Det är möjligt, men mycket långsamt, för att fylla en tonerkassett med en spruta om tratten locket inte fungerar.
  2.
  Skruva eller lossna den lilla runda locket på toppen av din tonerkassett. Var noga med att inte spilla toner som det kan vara ganska rörigt.
  3.
  Sätt på locket på toner med tratten locket och häll tonern i den nu öppna tonerkassett. Fortsätt tills flaskan är tom eller patronen är full.


Previous:hur till återvinna Toshiba Next:hur du återskapar Toshiba laptop A75 serien till fabriksinställningarna

Relaterade artiklar


 • hur man installerar dell minne i en dator
 • hur du ställer in ett trådlöst skrivbord
 • Compaq Presario C300 information
 • hur man optimerar en dubbelkärnig processor
 • hur man ansluter en HP f-2280 skrivare
 • Logitech Bluetooth Mouse instruktioner
 • historia bärbara processorer
 • ddr vs SDRAM-minne
 • hur man hittar en HP Officejet 5610 allt-i-ett TCP / IP-adress
 • hur du tar bort HP Toner meddelande