Dator > hur man uppgraderar en Windows XP-kort video

 • hur man uppgraderar en Windows XP-kort video


 • Ett grafikkort är en viktig komponent för alla datasystem som har video eller ljud kapacitet. Grafikkortet tillåter generation av bilder och bild visning på datorn. Typ av kort i datorn bestämmer ljusstyrkan på bilden, planhet av bilden, tydlighet i bilden och övergripande bild hanterbarhet. Det finns stora sortiment av grafikkort som även har ytterligare funktioner som tillåter användaren att fånga video och visa 3D-eller 2D-grafik som saknas funktioner från vanliga grafikkort. Hålla grafikkortet uppdateras gör kortet att fungera med nya funktioner som användaren kanske inte vet om
  1.
  Leta grafikkortets tillverkare genom att högerklicka på ett tomt område på skrivbordet och välja "Egenskaper" från menyn. Leta reda på flikar längst upp i fönstret märkt "Teman", "Skrivbord", "Screen Saver", "Utseende" och "Inställningar". Klicka på fliken "Inställningar" och märker avsnittet "Display. "Leta reda på grafikkortet listade efter att monitorn namn. Grafikkortet Tillverkaren kan läsa" NVIDIA "," Matrox "," S3 "," SiS "," Intel "eller" ATI. "Annat sätt att hitta grafikkortet är av högerklicka på "Den här datorn" på skrivbordet. Klicka på fliken "Maskinvara" och klicka på knappen "Enhetshanteraren". Klicka på "+"-tecknet bredvid "Bildskärmskort. " Leta reda på grafikkortet i "Display adaptrar "menyn.
  2.
  Hämta de senaste drivrutinerna för grafikkortet genom att högerklicka på grafikkortet och välja" Uppdatera drivrutin "från menyn. Välj "Ja" knappen så att datorn för att söka efter lämplig drivrutin på Internet, och klicka sedan på "Nästa".
  3.
  Klicka på knappen för att "Installera programvaran automatiskt "och klicka på" Nästa "för att starta guiden. När guiden är klar klickar du på "Finish" eller välj "Hitta manuellt" för att hitta en fil på datorn för att uppdatera drivrutinen.
  4.
  Uppgradera grafikkortet med hjälp av en nedladdad video drivrutinen från lämplig webbplats. Besök tillverkarens hemsida genom att söka efter den med hjälp av en sökning på Internet. Skriv namnet på kortet installerat på datorn i sökfältet på webbplatsen. Klicka på Windows XP-versionen av grafikkortet i sökresultaten. Klicka på den typ av kort att uppdatera eller uppgradera och välj "Kör". Den automatiska nedladdningen börjar. Välj en plats att spara filen genom att klicka på "Spara som" och klicka på plats i det vänstra fönstret. Klicka på "Filnamn"-rutan och ange ett namn för filen. Klicka på "Spara". Upprepa steg 3 och välja "Sök manuellt" för att hitta den sparade filen. Guiden kommer att hitta filen och uppdatera grafikkortet på rätt sätt.


Previous:hur till återvinna Toshiba Next:hur man öppnar en Dell-dator skrivbord

Relaterade artiklar


 • Hur du ser videon på en PC
 • min hp pavilion laptop tangenter fungerar inte
 • hur man ansluter en sd Wi-Fi-kort
 • Hur justerar jag ljusstyrkan på en bildskärm på en Inspiron 15 bärbar dator?
 • hur man byter en adapter AGP display
 • hur du lägger till minne till emachine t3882
 • Lägga till en flash-enhet till en Eee PC
 • hur du tar bort locket från en Compaq Presario sr1630nx
 • hur du lägger till minne till ASUS 900
 • hur du ansluter flera samtidigt bildskärmar till en stationär dator