Dator > hur man spelar ljud och video från en icke-media datorn till en TV

 • hur man spelar ljud och video från en icke-media datorn till en TV


 • Media Center PC är byggd för att visa ljud och video är typiskt överföra färdiga så att du kan njuta av media från en hemmabio, smartphones, eller all kringutrustning som är kompatibel.  Icke-Media Center PC, den typ de flesta människor använder för ordbehandling, sociala nätverk och andra personliga uppgifter kan kopplas till en TV för alla som vill en större skärm eller en i en mer bekväm plats. Allt som krävs är rätt grafikkort, några kablar, och kanske en adapter eller två.

  Du behöver:
  TV
  . Dator w /expansionsport.
  Grafikkort med S video-eller VGA /RGB-ingång.
  Anslutningskablar (baserat på dina inställningar).
  Adapterkablar.

  direkt anslutning mellan en dator och en TV


  1.
  Kontrollera din dator för att se om den har s-video eller VGA-utgångar . Om inte måste du installera en S-Video-kortet i expansionsporten, som ligger i ansiktet eller baksidan av din dator torn, beroende på modell. Du behöver ditt datorskärmen för att ställa in anslutningen mellan datorn och tv: n, se till att köpa ett grafikkort som en kompatibel ingång för din bildskärm eller lämna den ansluten till den befintliga. ASUS, PNY, och XFX all tillverkning grafik /grafikkort som stöder S-Video eller VGA.  Drivrutiner bör finnas på en medföljande CD med ditt kort. Om du har köpt kortet används utan CD eller har förlorat det kolla på tillverkarens webbplats för förare.
  2.
  Anslut video till din TV med motsvarande ingångar och utgångar. De flesta tv-apparater byggs nu med S-Video och VGA /RGB-portar dator, kan dock äldre modeller förvänta sig en gul spets RCA-ingång eller gammaldags koaxialkabel input. Detta kommer inte att sätta dig out-of-the-kör för att ansluta din dator till din tv, lokal elektronikbutiker bör göra VGA eller S-Video till USB-adaptrar och för gamla TV är ytterligare RCA till koaxial-adapter
  3.
  Ge ljudet till TV: n via 1 /8 "hörlurar eller line-out kontakt eller RCA-utgångar på grafikkortet. Du kan återigen kräva en adapter för att gå från RCA 1 /8 "eller" mini-ljud ". Om du tillhandahåller ljud och video till en TV som kräver en koaxial ingång, anslut RCA-kablarna i samma adapter du använder för att gå från RCA video till koaxial.
  4.
  Sätt på din TV och återställa datorn. Några PC kan inte erkänna den nya videoutgången fast utan att göra det först. Öppna datorns bildskärm inställningar så att du nu har två bildskärmar tillgängliga, om inte kontrollera dina anslutningar, se till att du ordentligt har installerat grafikkortet (om nödvändigt) och återställa den igen. Kontrollera din TV: ns bruksanvisning att se vad videoupplösningar det stöder och justera därefter. Välj övervaka nummer två och kontrollera "använda enheten som primär bildskärm" för att visa hela skrivbordet på teven eller "Utöka Windows-skrivbordet till denna bildskärm" för att dela skärmen med din PC.
  5.
  Byt kanal och ljudinmatningsenhet på TV därefter. Det här steget kommer att variera från TV-till-TV som äldre koaxial-baserade TV kräver byte till kanal 3 eller 4 och nyare kan ha en mängd ingångar.

  Tips och varningar


 • Byt tillbaka till en skärmupplösning datorns bildskärm kan hantera innan rasera denna process eller bildskärmen visas inte någonting och du måste återansluta din TV för att justera inställningarna.

Previous:hur till återvinna Toshiba Next:hur du uppdaterar ATI Radeon HD 2400

Relaterade artiklar


 • hur man skriver ut 5,5 x 4,25 bifold kort
 • hur gör jag klon Western Digital diskar i Vista?
 • specifikationer för 2003 Hewlett Packard 420 vectra skrivbordet
 • tekniska specifikationer för en Toshiba Satellite A135
 • min laptop kommer inte att ladda
 • hur du döljer mac muspekaren
 • hur man använder en skärm äpple biograf med en PC
 • Hur fyller jag en HP c9351a?
 • specifikationerna för ett GeForce 8400M GT
 • hur man uppgraderar minnet för en PC 1000H