Dator > hur man öppnar en Dell-dator skrivbord

 • hur man öppnar en Dell-dator skrivbord


 • Att veta hur man öppnar upp din Dell-dator torn är avgörande om du ska försöka uppgradera eller reparera datorn själv. Du kommer också att behöva öppna datorlådan för att emellanåt rensa bort dammet av hårdvaran i din Dell-dator. Det är också bra att öppna upp datorn och bekanta dig med där hårdvara finns och hur den maskinvaran är ansluten till annan hårdvara i din dator från Dell

  Dell Dimension


  1.
  Stäng av datorn. Dra ut eventuella kablar anslutna till din Dell Dimension dator tornet.
  2.
  Ställ datorn torn på en plan yta. Stående direkt framför framsidan del av din Dell Dimension dator, lägga datorn på dess högra sida. Den vänstra sidan av datorn ska vara riktad uppåt.
  3.
  Stäng av datorn så att den bakre delen av datorn är vänd mot dig.
  4.

  Leta reda på spärren längs kanten av uppvinklade datorkåpan som når runt till baksidan av datorn. Tryck och håll spärren på höger sida.
  5.
  Ta den högra sidan av locket och börja dra den tillbaka. När du får täcka drog ut några inches, släpp spärren. Ta tag i luckan med båda händerna och fortsätter att dra locket och ta bort den.
  6.
  Sätt tillbaka luckan på en plan yta för att undvika att böja eller denting omslag. Din Dell Dimension dator är nu öppen för att ta bort och ersätta hårdvaran.

  Dell Studio


  1.
  Stäng av datorn. Dra ut eventuella kablar anslutna till din Dell Studio dator tornet.
  2.
  Ställ datorn torn på en plan yta. Stående direkt framför framsidan del av din Dell Studio dator, lägga datorn på dess högra sida. Den vänstra sidan av datorn ska vara riktad uppåt.
  3.
  Stäng av datorn så att den bakre delen av datorn är vänd mot dig.
  4.

  Lokalisera de två skruvarna längs kanten av uppvinklade datorkåpan som når runt till baksidan av datorn. Använd dina händer för att lossa och ta bort tumskruvarna.
  5.
  Ta den högra kanten av locket och börja dra den tillbaka. När du får täcka drog ut några inches, greppa täck med två händer och fortsätter att dra locket och ta bort den.
  6.
  Sätt tillbaka luckan på en plan yta undvika att böja eller denting omslag. Din Dell Studio dator är nu öppen för att ta bort och ersätta hårdvaran.

  Dell Alienware


  1.
  Stäng av datorn. Dra ut eventuella kablar anslutna till din Dell Alienware dator tornet.
  2.
  Ställ datorn torn på en plan yta. Förvandla din Dell Alienware dator runt så att den bakre delen av datorn är vänd mot dig.
  3.
  Leta övergång panelerna längst bak på toppen av datorn. Lyft antingen vänster eller höger ut panelen för att öppna motsvarande locket. Respektive täckskiva kommer att öppna något omedelbart efter motsvarande release-panelen är utdragen. Din Dell Alienware dator är nu öppen för att ta bort och ersätta hårdvara.

  tips och varningar


 • Innan demontering är det viktigt att ladda ur eventuell statisk elektricitet som kan finnas i din kropp.

Previous:hur till återvinna Toshiba Next:specifikationer av en thinkpad a22m

Relaterade artiklar


 • hur du uppdaterar mitt grafikkort för gratis
 • hur du ställer in en dator för Ethernet
 • Hur man monterar en sata hårddisk
 • Felsökning ett microSD-kort
 • Hur byter jag displayen på en 1150 Inspiron laptop?
 • hur man uppgraderar Dell Dimension 4400
 • hur man installerar en intern DVD
 • hur man installerar en andra hårddisk i en stationär Sony Vaio
 • Kan jag överföra bagge mellan ett äpple pci G3 till en AGP G4?
 • hur man kommer åt Internet för bärbara datorer med hjälp av ett kort för mobilt bredband