Dator > hur man installerar två olika grafikkort på en dator

 • hur man installerar två olika grafikkort på en dator


 • Med hjälp av två grafikkort ökar videon processorkraften i din dator för spel och andra video-intensiva applikationer. Den extra processorkraft värmer insidan av datorn och kräver tillräcklig kylning. En ny kylfläns och kylfläkt kommer att minska temperaturen i datorn och optimera prestanda. För mycket koncentrerade och omfattande databehandling, installera en vatten-eller termoelektriska kylsystem för att hålla nere temperaturen. Innan du köper dubbla grafikkort, se till att ditt moderkort stöder installationen. En mycket stor och väl ventilerad fall hjälper till att kyla systemet samt

  Du behöver:. .
  Dubbla grafikkort
  Grafikkort bro.
  Kylsystemet.


  1.
  Koppla ur datorn och ta bort sidostycket. Tryck metall för att ladda ur eventuell statisk elektricitet. Ta bort din gamla grafikkort från moderkortet och sätta in din dubbla grafikkort i två ledig PCI Express-kortplatser.
  2.
  Switch "Single /SLI-grafikkort" växla mellan PCIe-platser till "SLI. " Vissa nyare moderkort har inte denna växel. Äldre moderkort utan denna omkopplare kan inte vara förenligt med dubbla grafikkort.
  3.
  Fast grafikkortet bron som medföljde moderkortet. Tryck fast den ordentligt ner den övre på varje grafikkort.
  4.
  Anslut ditt moderkorts 4-pin PSU kontakten till överbryggas grafikkort. Din installationsmanualen refererar till den här kontakten som "Easy Plug Molex. "
  5.
  Koppla ur fläkten är ansluten till din kylfläns om du planerar att byta ut kylflänsen. Var ytterst försiktig när frigöra spärren eller skruva ur bultarna som håller din kylfläns till moderkortet. Om du inte känner dig bekväm att arbeta inuti datorer, låt en tekniker göra detta byte för dig.
  6.
  Skrapa torkade kylflänsen sammansatta av processorn försiktigt med kanten av ett kreditkort . Ta bort etiketten från kontaktytan på nya kylflänsen och tillämpa ledande förening i området.
  7.
  Tryck den nya kylflänsen mycket försiktigt på processorn. Ta dig tid att fästa klämman eller skruva åt bultarna för att förhindra böja moderkort eller skada din processor. Anslut fläkten innan du stänger din dator.
  8.
  Slå på datorn och sätt in installationsskivan för grafikkort. Följ instruktionerna för att installera programmet och starta om datorn. Aktivera flera grafikprocessorer genom att klicka på meddelandet bubblan i Windows eller genom att navigera till "Inställningar" under "Egenskaper för Bildskärm" i kontrollpanelen.

  Tips och varningar


 • Kontrollera att du installerat den senaste Service Pack för Windows och snabbkorrigeringar före installation av drivrutiner för dubbla grafikkort. Microsofts hemsida säger att Linked Display Adapter konfigurationer kan medföra att Windows Vista för att utföra dåligt utan rätt uppdateringar.
 • Byta datorns kylfläns orsakar en risk för skada eller förstöra din processor eller moderkortet. Byt bara den kylflänsen om du planerar att använda datorn under längre perioder. Kontakta en professionell för installationen om du inte känner dig bekväm att arbeta med känslig elektronik.

Previous:hur till återvinna Toshiba Next:hur man skapar en speglad disk i Windows Server 2000

Relaterade artiklar


 • hur radera data automatiskt efter 10 misslyckade försök på din IPAD
 • Hur kan en bildskärm användas som en tv?
 • hur svalna ett grafikkort
 • Definitionen av en Jaz-enhet
 • hur reparera ett SD-kort
 • hur man kan återställa en cd för Compaq
 • instruktioner för att ersätta häftningskassetten i en kanon IMAGERUNNER 8070
 • specifikationer för Epson ELP-5500
 • hur du lägger till RAM-minne till en Acer 4620
 • Hur du använder DVD-RW för backup media