Dator > hur man fixar en Kodak 5300 aio skrivare svart fel bläckpatronen vid utbyte

 • hur man fixar en Kodak 5300 aio skrivare svart fel bläckpatronen vid utbyte


 • Kodak EasyShare AiO 5300 är en allt-i-ett-skrivare som skriver ut dokument och foton, kopior och skanningar. Det använder både färg och svart bläckpatroner. Kodak uppskattar att du kommer att ändra färgen var tredje till sex månader. Ibland bläckpatroner fel eller skapa skrivare fel, och felsökning kan spara tid. Det kan också ge dig den information du behöver för att få en återbetalning eller ersättning om det är en felaktig patron

  Du behöver:.
  Kodak AiO EasyShare 5300
  . Kodak AiO EasyShare 5300 svart bläckpatron.
  Papper.
  Q-tips.
  Isopropylalkohol.


  1.
  Öppna din Kodak 5300 skrivare genom att lyfta upp hela kopiatorn facket och backa upp den. Kontrollera att skrivaren är på innan du byter färg. Bläcket facket återställs automatiskt till centrum, så vänta tills den slutar röra sig. Ta bort den gamla svarta tonerkassetten genom att dra fram och tillbaka och dra rakt upp. Förfoga över den i en förseglad påse.
  2.
  Skaka den nya kassetten att lossa bläck. Ta bort allt förpackningsmaterial och emballage, inklusive plastfliken på undersidan av patronen. Sätt kassetten i svart bläck plats i skrivaren och tryck ner den tills det klickar. Stäng av skrivaren och vänta på att skrivaren huvudet för att återställa sig själv.
  3.
  Titta på LCD-skärmen till höger för eventuella felmeddelanden. Om det fortfarande står "Svart bläck låg" trots att en ny patron, klicka på den gröna OK-knappen. Skriv ut en testsida. Ibland bläcknivån Sensorchipet i patronen fel även om färgen fungerar. I så fall kommer du fortfarande att få de "Svart bläck låg" budskap under hela livet i patronen. Om detta kommer att bry dig, ring Kodak om en utbytespatron. Om testsidan inte fungerar fortsätter du till Steg 4.
  4.
  Öppna skrivaren och ta ut den svarta bläckpatronen. Titta längst ned försiktigt för eventuella återstående bitar av plastfliken du tog bort. Detta kan blockera bläck flödet. Skala bort alla återstående bitar och ersätta det bläck.
  5.
  Försök att rengöra bläck väl medan bläcket är borttagen. Doppa en bomull bytesaffär i isopropylalkohol och torka den runt bläcket väl basen. Ibland torkat bläck kan täppa till hela processen. Kompress botten av bläckpatronen liksom och lägger tillbaka den i skrivaren. Stäng allting tillbaka upp och skriva ut en testsida.
  6.
  Ring Kodak eller butiken där du köpte färgen för återbetalning eller ersättning om inget av förslagen ovan lösa problemet.


Previous:hur till återvinna Toshiba Next:jämförelse: Dell Inspiron & Dell XPS

Relaterade artiklar


 • Inaktivera administratörslösenordet på en Dell Latitude i bios
 • Ta bort Windows skrivardrivrutin
 • hur du uppdaterar ATI Radeon HD 2400
 • specifikationer av Sony Vaio PCG-fx370
 • Hur du tar isär en laptop hårddisk
 • historia nanorobotik
 • hur du ansluter GeForce 9800 kort
 • specifikationer för en Lenovo k230
 • Hur byter jag en 1721 laptop skärm?
 • hur du tar bort kåpan på en Dell Inspiron 8600