Dator > hur man byter en laptop tangentbord knapp

 • hur man byter en laptop tangentbord knapp


 • Frekvent maskinskrivning, ansamlad smuts och utvidgad användning kan orsaka många tangenter att hålla eller bryta av helt. Stationär dator ägare kan helt enkelt köpa ett nytt tangentbord om deras nuvarande man förlorar några nycklar, men bärbara datorer ger inte samma möjlighet. Däremot kan du lära dig att köpa samma eller liknande nycklar för att ersätta trasiga laptop tangenter och få full användning av tangentbordet

  Du behöver:.
  Nycklar ersätter laptop
  . Kan luft spray.
  Penna.
  Rakblad.


  1.
  Kontakta din bärbara tillverkare för din laptop modell ersättare nycklar. Sök e-handel webbplatser som eBay eller specialaffärer laptop tangentbord som bärbara Key, om tillverkaren saknar ersättning nycklar (se Resurser). Skriv in din dators tillverkare och modellnummer i sökfältet för att hitta rätt ersättare kit. Se till att kitet du köper innehåller viktiga trotjänare för en säker passform (se Laptop Reparation referens).
  2.
  Ta av locket från en angränsande väl fungerande nyckel genom att placera en liten skruvmejsel eller nagel under ett hörn och trycka upp. Kontrollera att hållaren är ansluten till tangentbordet. Beakta hållare för den arbetande nyckel. Observera att hållaren ansluts till tangentbordet i fyra olika punkter (se Referenser).
  3.
  Rengör området runt bruten nyckel med luft spray för att ta bort eventuellt skräp som kan störa montering den nya nyckeln. Luta sprayburk i en vinkel 2 till 3 inches bort från tangentbordet och aldrig vända flaskan upp och ned (se Referenser).
  4.
  Observera att arbeta nyckelns hållare ansluter till tangentbord vid fyra metallkrokar. Använd en penna eller rakkniv att driva den minsta delen av det gamla eller trasiga hållaren mot större delen tills den lossnar av de två mindre metallkrokar. Ta tag i hållaren genom att den fria änden, dra den sedan uppåt och bort från de större metallkrokar.
  5.
  Undersök större plast bit av den nya nyckeln hållaren. Två stora minnen är i de övre hörnen och två horisontella hål i mitten (se Referenser).
  6.
  Observera mindre plast bit av den nya nyckeln hållaren. Två små pinnar finns längst ned hörnen och två horisontella pinnar i mitten med en bar på toppen (se Referenser).
  7.
  Montera mindre plastbit övergripande stickor i större plastbit horisontella hål för att kombinera bitar (se Referenser).
  8.

  Montera hållaren för den trasiga nyckeln, med hjälp av hållaren för den arbetande nyckel som modell. Vrid den släta delen av den kombinerade bit bort från tangentbordet, och montera större käppar i tangentbordet stora metallkrokar (se Referenser).
  9.
  Lägg arb platt på tangentbordet . Använd en penna eller rakblad för att sträcka nyckel hållaren mot mindre metallhakar och klicka på mindre pinnar ordentligt i mindre metallkrokar (se Referenser). .
  10
  Placera knappen på toppen av hållaren, tryck stadigt på alla fyra sidor av tills du hör dem på (se Referenser). Den klickande ljud indikerar de viktigaste slint på plats ordentligt. Upprepa denna process för att ersätta väl fungerande nyckel gemensamma jordbrukspolitiken (se Referenser).

  Tips och varningar


 • Ta ur nyckeln och hållare försiktigt från en nyckel du sällan använder, och installera den här knappen i stället för det brutna en om du inte kan hitta en match för att du saknas nyckeln.
 • Tryckluft innehåller giftiga kemikalier, så iaktta försiktighet vid rengöring (se Referenser).

Previous:hur till återvinna Toshiba Next:hur man använder en bärbar dator övervaka att spela xbox

Relaterade artiklar


 • tekniska specifikationerna för XFX NVIDIA GeForce 8800 GT
 • vad är meningen med datorn ikoner?
 • vad är DDR RAM?
 • hur man gör en trådlös Bluetooth-skrivare
 • installationsanvisningarna för XFX GeForce 8600
 • hur till check minne på datorn
 • information om HP Pavilion dv6000
 • hur man använder dvd rw-skivor
 • specifikationerna för en Epson nx105
 • vad är en programmerbar stege?