Dator > hur du uppdaterar grafikdrivrutinerna i Windows Vista

 • hur du uppdaterar grafikdrivrutinerna i Windows Vista


 • När nya drivrutiner blir tillgängliga för ditt grafikkort i Windows Vista, är det god praxis att uppdatera dina installerade drivrutinen till den senaste versionen. Ny drivrutin versioner lägga till funktioner, öka stabiliteten och korrigera rapporterade problem med tidigare drivrutiner. Windows Vista tillhandahåller ett gränssnitt för att uppdatera dina grafikdrivrutiner med Windows Update. Om den senaste versionen av ditt grafikkort drivrutinen finns inte tillgänglig via Windows Update, erbjuder Vista en manuell möjlighet att uppdatera drivrutinerna samt

  automatiska metoden


  1.
  Högerklicka på skrivbordet i Windows Vista och klicka på "Anpassa" på högerklicksmenyn. Välj "Display Settings" från personalisering tillgängliga alternativen.
  2.
  Klicka på "Avancerade inställningar" på fliken "Bildskärm" för att visa dialogrutan Egenskaper. Öppna fliken "Bildskärmskort" och tryck på knappen "Egenskaper". Bekräfta om User Account Control blockerar effekten.
  3.
  Byt till fliken "Drivrutin" och klicka på "Uppdatera drivrutin"-knappen. Klicka på "Sök automatiskt efter uppdaterad drivrutin" från Update Wizard. Datorn söker Microsoft uppdateringar för nyare drivrutiner än den nuvarande installerade versionen. Den nya drivrutinen installeras automatiskt.
  4.
  Klicka på "Close" när installationen är klar. Windows Vista-drivrutinen är uppdaterad.

  Manuella metoden


  1.
  Hämta den uppdaterade drivrutinen från grafikkortet tillverkarens webbplats. Till exempel, om du har ett NVIDIA grafikkort installerat i datorn, ladda ner uppdaterade drivrutiner från NVIDIA. Kom ihåg var du sparade filen installationen.
  2.
  Klicka på Windows Vista "Start" och välj "Kontrollpanelen" på "Start"-menyn. Öppna "System och underhåll. "
  3.
  Välj "Enhetshanteraren" och ge bekräftelse om Vistas User Account Control är aktiverad på din dator. Dubbelklicka på "Bildskärmskort" för att utöka menyn. Högerklicka på namnet på ditt grafikkort.
  4.
  Klicka på "Uppdatera drivrutin" och välj "Bläddra i datorn efter drivrutin. "Tryck på knappen" Bläddra "och leta reda på nedladdade filen installationen från grafikkortet tillverkare.
  5.
  Tryck" OK "när du har valt filen installationen av drivrutinen och klicka på" Nästa " för att fortsätta. Låt drivrutinen ska installeras. Skärmen kan tillfälligt bli svart under installationsprocessen. Klicka på "OK" eller "Avsluta" efter att den nya drivrutinen är installerad.


Previous:hur till återvinna Toshiba Next:hur man uppgraderar grafik i en bärbar dator

Relaterade artiklar


 • hur du ansluter min Dell-dator till min HP-skrivare
 • Hur rengör jag en HP deskjet 1220c?
 • hur du synkroniserar ett grafikkort till en monitor
 • AT & T datakort kommer inte att ansluta
 • hur man kan föra en offline skrivare online
 • Rambus information
 • hur du ansluter G4 Cube till trådlöst internet
 • smartkort definition
 • hur du aktiverar hjulet på en Logitech mus i Windows Me
 • Avinstallera USB-drivrutiner från ditt system