Dator > hur du tar bort HP V5000 display

 • hur du tar bort HP V5000 display


 • Om du någonsin knäcka HP V5000 laptop skärm eller träffa din laptop skärm tillräckligt hårt för att orsaka svår missfärgning av bildskärmen, kan du ta bort skärmen församling med avsikt att ersätta det i framtiden. Eller, om den nedre delen av HP V5000 blir ruinerad men skärmen är fortfarande bra, kan du ta bort skärmen och sälja den eller ansluta den till en ersättning HP V5000 laptop bas

  Du behöver:.
  Stjärnskruvmejsel.
  Kudde.


  1.
  Stäng av datorn och dra ut eventuella kablar anslutna till den. Vänd din bärbara dator upp och ned så att det hörn där skärmen och den nedre delen av den bärbara datorn uppfylla är närmast dig.
  2.
  Leta batteriet i det nedre högra hörnet av din bärbara dator . Skjut batterispärren till höger tills batteriet lossnar. Lyft och ta bort batteriet.
  3.
  Leta reda på minne /Mini PCI locket ovanför batterifacket i den nedre mellersta delen av den bärbara datorn. Avlägsna skruven på vänster sida av locket. Lyft och ta bort locket.
  4.
  Leta Mini PCI kommunikation modul på den högra delen av facket.
  5.
  Koppla de två kablarna ligger från vänster sidan av Mini PCI kommunikationsmodul.
  6.
  bort de två skruvarna i nedre vänstra och nedre högra hörn den bärbara datorn.
  7.

  Ta bort de två skruvarna i den nedre vänstra och nedre högra hörn batterifacket.
  8.
  Vänd på datorn så att när datorn öppnar upp, bildskärm är vänd mot dig. Öppna laptop upp och skjut skärmen så långt tillbaka som det går. Placera en kudde under bildskärmens baksida.
  9.
  Wedge en smörkniv under skydd som löper tvärs över den bärbara datorn bakom "F1", "F5", "F11" och "Insert" nycklar och lyfta kniven upp under locket tills luckan dyker gratis. Lyft och ta bort locket.
  10.
  Ta bort tangentbordet skruvarna placerade direkt bakom "F1" F5 "," F11 "och" Insert "nycklar.
  11.
  Ta bakre raden av nycklar och lyft tangentbordet på en 45-graders vinkel och dra tillbaka ungefär två inches och sätter ner framför skärmen.
  12.
  Leta bandet utseende tangentbordet ansluts till den bärbara datorn som är precis ovanför musmattan. Dra ur kontakten genom att ta tag det och dra det mot skärmen. Lyft och ta bort tangentbordet.
  Tretton.
  Dra ur bildskärmskabeln som går från det nedre vänstra hörnet av skärmen till det övre högra hörnet på den bärbara datorn.

  14.
  Följ kabeln som går från nedre högra delen av skärmen mot mellersta delen av den bärbara datorn. Dra kabeln av fyra clips som håller den på plats. Detta är en trådlös kabel, så det inte kontakt någonstans.
  15.
  Bort de två skruvarna i det övre vänstra och övre högra hörn av den bärbara datorn som ansluter skärmen till nedre delen av den bärbara datorn.
  16.
  Lyft och ta bort skärmen församling från den nedre delen av den bärbara datorn.


Previous:hur till återvinna Toshiba Next:Hur fixar jag min laptop när den kommer inte skriva?

Relaterade artiklar


 • specifikation för ett NVIDIA GeForce 6150 SE
 • Hur rengör jag en HP deskjet 1220c?
 • vad är Creative Sound Blaster?
 • hur man ställer in trådlöst till en bärbar dator
 • Hur får jag en Dell Inspiron 600m för att visa bios på en extern skärm?
 • hur man ansluter en bärbar dator till en CRT-skärm
 • Hur gör jag styrfunktioner dvs i grupp politik?
 • hur mycket RAM bör en dual core 64-bitars processor har?
 • hur man ändrar på en knapp på en PowerBook G4
 • hur du utför reparationer på microSD-kort