Dator > Hur får man en bra affär på en bärbar dator

 • Hur får man en bra affär på en bärbar dator


 • Det är ingen tvekan om det-en bärbar dator är ett större inköp. Beror dock hur mycket pengar man spenderar kan variera och på flera faktorer. Det finns ingen anledning att spendera en enorm summa pengar för en solid, pålitlig laptop. Med noggrann shopping och uppmärksamhet på detaljer, kan du få den bärbara datorn du behöver till ett pris du vill
  1
  <. . br> Håll dig borta från extrafunktioner som du inte behöver. Om du ska använda den bärbara datorn för rutinarbete (ordbehandling och webbsurfning) Du behöver antagligen inte den nyaste och snabbaste processorn, och du kanske inte behöver så mycket minne och en lika stor hårddisk som du hittar i några av de dyrare bärbara datorer. Dessa extrafunktioner som kan driva upp kostnaderna för en bärbar dator.
  2.
  Bestäm hur ofta du kommer att plugga in din bärbara dator. Om du använder din bärbara dator mest i miljöer där ett eluttag finns tillgängligt, kan du att kunna handla om en maskin som erbjuder kortare batteritid. Lång batteritid är ett kostsamt inslag i bärbara datorer
  3
  Betrakta en netbook -. . En mindre versioner av laptop som vanligtvis kommer med ett lägre pris. Netbooks har vissa nackdelar-som att man inte DVD-enhet, mindre minne och mindre tangentbord. Om dessa punkter inte spelar någon roll för dig, kan en netbook vara värt att överväga.
  4.
  Kolla begagnade och renoverade bärbara datorer, som ofta är mycket billigare än nya. Tänk på att köpa ett begagnat laptopwill spara pengar nu, men kanske inte spara mycket i det långa loppet. En begagnad laptop kommer troligen inte lika länge som en ny, vilket innebär att du förmodligen kommer att vara på marknaden för en annan förr snarare än senare.
  5.
  Shop runt. Gör inte ett köp på den första butiken du besöker. Besök olika storlekar och typer av butiker för att leta efter det bästa erbjudandet. Handla på nätet också -. . Men tänk på att fraktkostnaden kan lägga till den slutliga kostnaden om du köper från en online-försäljare
  6
  Leta efter försäljning och rabatter. De flesta butiker har minst ett par bärbara datorer till försäljning vid en viss tidpunkt. Par försäljning med ett av tillverkaren rabatt, och du kan få en hel del. Forskning priset innan du köper, ta reda på om försäljningen är verkligen ett billigare pris än du kan hitta någon annanstans.
  7.
  Köp vid rätt tidpunkt. Även om försäljningen är alltid händer, det finns djupare rabatter som erbjuds vid vissa tider på året än andra. Enligt PC World, shopping för en bärbar dator i slutet av året kan få dig ett lägre pris. Du kan också hitta erbjudanden runt back-to-school säsongen, samt strax innan en tillverkare släpper en ny modell.
  8.
  Pruta. Be om ett bättre pris. Prata med en säljare eller en chef, och frågar om de kan ge dig en bättre affär. Du kanske kan spara lite pengar eller få butiken att slänga in lite gratis utrustning. Du kan även hitta uppgifter om en kommande försäljning.


Previous:hur till återvinna Toshiba Next:hur till återvinna förlorad jpg-filer

Relaterade artiklar


 • hur du ansluter en skrivare utan en skiva
 • hur du döljer en dator skrivbord
 • hur du installerar en nyckel på en Dell laptop xpsm1710
 • specifikationer för ett Mac G4 hårddisk
 • Hur felsöker jag en Lexmark 3650?
 • hur man dödar Dell laptop pekplattan
 • Hur man använder en PNY microSD
 • att ställa in din Dell-skrivare
 • hur till låsa upp ett överskrida 2GB miniSD
 • ominstallation av en Dell Inspiron tangentbord