Dator > hur man kan kontrollera att fullgöra ett grafikkort

 • hur man kan kontrollera att fullgöra ett grafikkort


 • Ett grafikkort prestanda enbart består av hur många bilder det är med kapacitet att dra varje sekund. Detta är dess bildhastighet, eller FPS (kort för bilder per sekund). Naturligtvis olika program stress grafikkort på olika sätt, så alla mått på resultatet endast riktig inom ramen för det särskilda programmet. Det är därför professionella recensenter använda Fraps för att kontrollera resultatet över ett dussin eller fler olika program när man utvärderar en viss grafikkort

  Du behöver:.
  Windows 2000 eller senare.
  Fraps.


  1.
  Ladda ner, installera och köra gratis provversion av Fraps (se Resurser).
  2.
  Klicka den "99 FPS"-fliken och klicka sedan på fältet under "Benchmarking snabbtangenter" rubrik. Välj ett kortkommando för att aktivera riktmärke genom att trycka på den knappen på tangentbordet. Var noga med att använda en nyckel som inte har någon speciell funktion i programmet du använder för test. Till exempel i Microsoft Word, trycka på F1 öppnar en hjälpmeny, alltså, om du ville använda Fraps i Microsoft Word, skulle du inte välja F1 som din benchmarking hotkey.
  3.
  Kolla "MinMaxAvg" rutan under "Benchmarking snabbtangenter" och se till att "FPS" och "Frametimes" lådor är både okontrollerat. Den "MinMaxAvg" alternativet kommer ut den högsta, lägsta och genomsnittliga frame rates i din riktmärke till en fil så att du kan granska resultaten efter avslutad test.
  4.
  Kör programmet genom som du vill testa ditt grafikkort och trycker din valda riktmärke kortkommando för att starta testet. Använd sedan programmet som du normalt skulle så länge du vill. Om testning med hjälp av ett tv-spel, anser att spela igenom en nivå eller en del av en nivå, eftersom detta är hur professionella recensenter check grafikkortets prestanda i sina riktmärken.
  5.
  Tryck riktmärket snabbtangent du valde en andra gång för att avsluta testet när du är klar.
  6.
  Öppna "resultatindikatorer" mapp i den katalog där du installerade Fraps. Du kan hitta platsen för denna katalog under "Mapp att spara riktmärken i" rubrik under "99 FPS"-fliken i Fraps. Det är "C: \ Fraps \ Prestanda" som standard
  7
  öppna produktionen CSV-filen i "riktmärken"-mappen för att se resultatet av ditt test. . . Filens namn kommer att vara namnet på programmet du använt, följt av år, månad och dag, sedan några unika identifierare siffror, och slutligen "minmaxavg. csv. " Om du har ett kalkylprogram som Microsoft Excel installerat, kommer detta program öppna CSV-filer som standard. Om inte, kommer en enkel textredigerare som Anteckningar (ingår i alla versioner av Windows) fungerar lika bra.


Previous:hur till återvinna Toshiba Next:Logitech G5 vs G7

Relaterade artiklar


 • hur man installerar dell minne i en dator
 • hur man startar upp från en cd på ett äpple
 • vad är skillnaden i en stationär dator & en server?
 • hur du aktiverar en pekplatta på en Dell Latitude D600
 • Mitt Bluetooth tangentbord kommer inte att paret till min dator
 • hur man får processorn information
 • hur man rengör den svarta svampen rullen på en HP LaserJet-skrivare 1100
 • skillnaderna mellan en penna & en digital penna
 • specifikationerna för ett GeForce 8400M GT
 • hur du tar bort hårddisken från en HP slimline