Dator > hur man installerar en HP psc 1315 skrivare

 • hur man installerar en HP psc 1315 skrivare


 • Någon standard skrivaren kan skriva ut men Hewlett Packard PSC 1315 är en multifunktionell bläckstråleskrivare, vilket innebär att det kan skanna och kopiera också. Du kan också skriva ut direkt från en PictBridge-kompatibel kamera till HP PSC utan att det behövs en dator. Vill skriva ut till HP PSC från en dator måste du först ansluta skrivaren och installera programvaran

  Du behöver:
  USB-kabel

  skrivare Set-up
  1.
  Kontrollera att du har tagit bort alla de färgade skyddande förpackningstejpen från utsidan av skrivaren och öppna sedan den främre luckan och ta bort kartongen liner med strömkabeln och bläckpatroner.
  2.
  fast overlay kontrollpanelen till skrivaren om det behövs. Vissa HP PSC 1315 skrivare kommer med denna tangentmall förmonterad. Om din inte ta bort lim från baksidan av overlay, öppna sedan skrivarens lock och anbringa overlay i infällda område nära det övre vänstra främre hörnet. Tryck fast det.
  3.
  Öppna den främre luckan. Förläng guider pappersfacket så långt som möjligt. Fyll i pappersfacket med standard Letter-format vitt papper.
  4.
  Anslut strömsladden till strömadaptern. Sätt den tredelade elektriska kontakten i ett vägguttag. Anslut den andra änden av nätadaptern sladden i sladden på baksidan av skrivaren. Det finns bara en hamn där denna kabel passar, så det finns ingen anledning att oroa sig felaktigt fäster kabeln.
  5.
  Slå på HP PSC genom att trycka på "Power"-knappen på kontrollpanelen.

  bläckpatron Installation


  1.
  Ta ut bläckpatronerna ur sina väskor och avlägsna noggrant alla de färgade skyddstejpen. Öppna luckan ovanför pappersfacket att få tillgång till innehavarna bläckpatron.
  2.
  Håll den svarta bläckpatronen med etiketten vänd uppåt och sätt in det i rätt Bläckpatronshållaren. Var noga med att inte röra metallkontakterna på baksidan och undersidan av patronerna.
  3.
  In flerfärgade bläckpatronen i den vänstra hållaren. När båda patronerna knäpp på plats stänger luckan ovanför pappersfacket.

  Installation


  1.
  Sätt i HP PSC 1315 installations-CD i datorns CD enheten. Med HP set-up assistent börjar automatiskt installationen. Om den inte gör, klicka på "Start"-menyn, välj "datorn" i Windows 7 eller Vista, eller "min dator" i Windows XP. Dubbelklicka på CD-enheten för att öppna den och dubbelklicka på filen "Setup. exe" för att inleda installationen.
  2.
  Följ instruktionerna på skärmen att fortsätta installationen. Inställningsassistenten kommer att guida dig genom processen att ansluta USB-kabeln mellan skrivaren och datorn vid ett lämpligt stadium. Anslut inte kabeln innan du uppmanas.
  3.
  Fortsätt att följa instruktionerna på skärmen tills du kommer till skärmen anmälan, som visar att du framgångsrikt har installerat skrivaren.

  tips och varningar


 • Innan du köper en USB-kabel, bestämmer var du tänker placera skrivaren så att du kan välja en kabel som är tillräckligt lång för att nå mellan datorn och skrivaren.

Previous:hur till återvinna Toshiba Next:hur man kan övervaka laptop hårdvara

Relaterade artiklar


 • hur man öppnar DCR-filer på en Mac
 • Hur man vet om din bärbara dator har inbyggd wifi
 • hur man skriver ut adresser på vykort
 • hur man ansluter en Microsoft Optical Mouse 3000
 • hur du ansluter kabel internet till en bärbar dator?
 • hur man startar en internet-anslutning på Apple IPAD
 • hur du tar bort locket från en Compaq Presario sr1630nx
 • hur man rengör en sekundär hårddisk
 • vad är meningen med datorspel?
 • information på LCD-skärmar