Dator > Hur man använder en logitech mikrofon

 • Hur man använder en logitech mikrofon


 • Medan Logitech skapar ett mikrofoner nummer dator kräver de alla samma grundläggande installationsprocessen. Medan processen varierar beroende på om du har en USB-mikrofon eller ett som ansluts till en mikrofoningång, båda metoderna är ganska enkel och borde inte kräva mer än 10 minuter för installationen. Med en dator mikrofon gör att du kan prata med folk via datorn och spela in din röst

  Du behöver:.
  Logitech mikrofon
  . Ledig USB-port (om tillämpligt).
  Öppna mikrofoningång (om tillämpligt).

  USB Mikrofon


  1.
  Slå på datorn och låt den helt ladda operativsystemet. Om mikrofonen är fortfarande i rutan, nu skulle vara ett bra tillfälle att ta bort den.
  2.
  Anslut din USB-mikrofon till en ledig USB-port på datorn. På bärbara datorer USB-portarna är vanligtvis på sidan eller baksidan av datorn. Med en stationär, USB-portarna kan antingen på framsidan eller baksidan av din PC's torn.
  3.
  Vänta medan datorn automatiskt installerar något program som krävs för att använda mikrofonen. Efter genomförandet kommer din dator att varna dig att en ny enhet har installerats.

  Icke-USB-mikrofoner i Windows XP


  1.
  Leta datorns mikrofoningång. Med bärbara datorer är det oftast på någon av sidorna, bredvid hörlursuttaget. Desktop uttagen är nästan alltid på baksidan av datorn tornet. När belägna, anslut mikrofonen i.
  2.
  Sätt på datorn och vänta tills operativsystemet laster. Klicka på "Start" och "Kontrollpanelen. "Välj" Tal "och klicka på" Speech Recognition "fliken innan du väljer" Audio Input "och" Egenskaper "och, under den nya mikrofonen, klicka på" Använd denna ljudingång linje. "
  3.

  Gå tillbaka till "Kontrollpanelen" och välj "Ljud och ljudenheter. " I det nya fönstret, välj "Voice"-fliken och kontrollera att standard enhet är din nya mikrofonen. Härifrån kan du även justera volymen genom att klicka på knappen "Volym".

  icke-USB-mikrofoner i Windows Vista eller Nyare


  1.
  Anslut mikrofonen till datorns mikrofoningång. Slå på datorn och vänta medan operativsystemet läses in.
  2.
  Klicka på Start Orb och skriv "sound" i sökrutan och klicka på resultatet märkt "sound". Klicka på "Inspelning"-fliken och leta efter din nya mikrofonen.
  3.
  Välj den nya mikrofonen från listan och klicka på "Set Default" och "Apply". Klicka på "Konfigurera" för att få upp "Speech Recognition Options". Härifrån klickar du på "Setup en mikrofon" och följ mikrofonen installationsguider instruktioner, besvara alla frågor den ställer. Efter avslutad guiden kommer din mikrofon är redo att användas.

  Tips och varningar


 • Om du använder en Mac eller en bärbar dator, är chansen att det har en inbyggd mikrofon och du kanske inte behöver köpa en.

Previous:hur till återvinna Toshiba Next:Hur hämtar jag min video från en Handycam HDR-SR12 till min Mac?

Relaterade artiklar


 • Hur ansluter jag en HP Compaq nx6325 bärbar dator till en TV?
 • hur man stanna hårddiskar när den inte används
 • hur till återvinna jpg från flash-enhet
 • hur gör jag koppla in en Lexmark z82 skrivare till en HP TouchSmart dator?
 • hur man bränner data-cd med Windows XP utan alphabetizing den information
 • specifikationer av en Toshiba Satellite a355s6926
 • hur man driver format hoppa med ntfs
 • hur man upptäcker en ljudenhet
 • ominstallation av en Dell Inspiron tangentbord
 • Alienware ALX X58 Produktspecifikation