Dator > Felsökning av en HP Deskjet 4270 pappersmatning

 • Felsökning av en HP Deskjet 4270 pappersmatning


 • Använda en skrivare är en nödvändig del av många datoranvändande. De flesta människor sätter på sin dator och slå ut förväntar allt att fungera felfritt. Detta är oftast fallet. Bli inte förvånad, men om din HP Deskjet 4270 har enstaka prestandaproblem. I många fall är dessa problem är lätta att fixa med några grundläggande felsökning. En av de vanligaste problemen med datorn skrivare är att ha pappersmatningen slutar att fungera korrekt

  Du behöver:.
  HP Deskjet 4270 manuell
  Olika typer av utskriftsmaterial.


  1.
  Kontrollera media som du försöker att mata i pappersfacket mot listan över kompatibla medietyper i din HP Deskjet 4270 manual. Kompatibla media (papper, fotopapper, genomskinliga plattor, och så vidare) ska identifieras automatiskt av skrivaren. Om din medietyp är inte manuellt justera pappersmagasinet för att de önskade medier.
  2.
  Minska mängden papper som är laddat i pappersfacket inmatningsfacket. Foder specialiserade eller tungt material i pappersfacket mata ett i taget.
  3.
  Använd HP fotopapper om dina bilder inte är på väg i pappersmatning som förväntat. HP fotopapper är speciellt konstruerad att vara kompatibel med HP Deskjet 4270 och kräver också mindre bläck än andra märken.
  4.
  Justera kanterna på papper eller annan typ av media innan du placerar det i kontakt med papperet inmatningsfacket. Detta kommer att ge papperet valsarna att plocka upp papper och köra det genom skrivaren mer friktionsfritt.
  5.
  Ta bort och ersätta pappersbunten när HP Deskjet 4270 är tyst. Samband med service, papper kan läggas i pappersfacket foder för långt och orsaka problem vid utskrift.
  6.
  Tryck armarna pappersstödet på pappret inmatningsfacket tills de rör vid papper eller annat typ av media, men inte får det att böja eller båge.
  7.
  Se till att mindre medier som registerkort och 4-av-6-tums fotopapper, är in i rätt tryck facket. Leta fotofacket genom att ta bort papper omfatta foder facket och letar efter den mindre papper facket mot höger och under locket. Placera fotopapper i detta fack nedåt.
  8.
  Fyll endast en typ av media i papperet inmatningsfacket på en gång. Undvik ark eller andra bitar som är böjda, rippade eller skadad.
  9.
  Ta bort eventuellt papperskvadd som är synliga från framsidan av HP Deskjet 4270 skrivare. Lyft Pappersmatning lock och nå in i tag i pappret. Dra försiktigt genom rullarna. Om papperet är utom räckhåll, öppna dörren patronen bostäder för att få tillgång till toppen av rullen.
  10.
  Ta bort eventuellt papperskvadd på skrivarens baksida. Tryck på knappen som sitter på vänster sida av ryggen skrivarens lucka och lyft luckan utåt och bort från skrivaren. Tag i pappret och dra försiktigt ur rullarna.

  Tips och varningar


 • Du ska kunna felsöka problem pappersmatning i liknande HP-skrivare som använder dessa steg.
 • Var försiktig när du når till en HP Deskjet 4270 skrivare som är ansluten och påslagen.
 • bort papper som fastnat för snabbt eller aggressivt kan göra att papperet rippa och leda till upprepade trassel i pappersmatning.

Previous:hur till återvinna Toshiba Next:hur man fixar problemen med Epson Stylus färgskrivare 640

Relaterade artiklar


 • hur man återställer en dator batteri
 • vad göra för att med gamla datorskärmar och skrivare
 • hur radera data automatiskt efter 10 misslyckade försök på din IPAD
 • hur man uppgraderar Dell Dimension 4400
 • hur man använder ett microSD-kort
 • specifikationerna för 768 MB NVIDIA GeForce 9600 GS grafikkort
 • hur man kan föra en offline skrivare online
 • hur man initiera en extern hårddisk
 • hur man rotera skärmen på en Toshiba laptop
 • hur du lägger till minne och hastighet till en bärbar dator