Dator > hur man installerar ett AirPort-kort i en PowerBook G4 Titanium

 • hur man installerar ett AirPort-kort i en PowerBook G4 Titanium


 • Titanium PowerBook G4 var en Apple laptop tillverkade mellan 2001 och 2003, föregångaren till Aluminum G4. Eftersom titan utvecklades före bildandet av Apples AirPort Extreme-kort, bygger Titanium G4 på Apples ursprungliga AirPort-kort för att plocka upp trådlöst Internet signaler. För att installera en ursprungliga AirPort-kort i datorn måste du demontera enheten och manuellt in kortet

  Du behöver:. .
  Phillips skruvmejsel (storlek 1)


  1 .
  Stäng av din PowerBook om strömmen är för närvarande. För att stänga genom att trycka på "Power" knappen i det övre högra hörnet på tangentbordet och klicka på "Stäng"-knappen som visas på popup-menyn.
  2.
  Koppla loss alla kablar och kringutrustning. Detta skulle inkludera Ethernet-kablar, kablar skrivare, flash-minnen, externa hårddiskar och andra enheter som är anslutna till din PowerBook.
  3.
  Ta bort litiumjon-batteri från botten ramen för din PowerBook. Vänd datorn upp och ner, skjut batterispärren mot dig och dra försiktigt ut batteriet ur dess port.
  4.
  Ta bort skruvarna från hörnen på undersidan ramen för datorn. Apple rekommenderar att använda en storlek 1 stjärnskruvmejsel eller en T-8 Torx skruvmejsel för att lossa skruvarna.
  5.
  Lyft den undre ramen försiktigt ta bort den. Ställ ramen åt sidan och leta reda på slot-tider, som liknar en liten rektangulär fall längs sidan av PowerBook. Om ett AirPort-kort redan är installerat, bör du märker texten på kortet. Om ingen AirPort-kort är installerat bör du se en lös tråd bredvid målet, som fungerar som AirPort-kortet antennen.
  6.
  Ta bort den nuvarande AirPort-kortet om ett kort redan är installerat. Grip plastfliken ansluten till kortet och försiktigt vicka på kortet löst. Skjut sedan kortet från kortplatsen och koppla ur antennen genom att dra den från sin plats på kortet.
  7.
  Anslut antennen till din nya AirPort-kortet. Ta Stickproppen i änden av antennen och sätt in den i små, runda kontakten på kortet.
  8.
  Sätt i AirPort-kortet i kortplatsen genom att skjuta in den i målet . Den streckkoder stå mot dig, och hålen på kortet bör anpassas till stiften på kanten av fallet. Fortsätt skjuta på kortet tills du känner att ansluta ordentligt.
  9.
  Återmontera PowerBook genom att på nytt ansluta bottenramen och placera batteriet i sitt spår.


Previous:nothing Next:vad är meningen med datorn ikoner?

Relaterade artiklar


 • hur man byter RAM i en Acer Aspire bärbar dator
 • specifikationerna i en hp pavilion underhållning pc dv6000
 • vad är meningen med datorn ikoner?
 • vad göra för att med gamla datorskärmar och skrivare
 • hur man ansluter en Dell 1501 anteckningsbok till en TV
 • Hur byter jag och nollställa en Epson C84 patron DURABrite bläck?
 • specifikationerna för en hp pavilion 5200
 • Lexmark x5690 inte ut
 • hur man installerar en HP Pavilion w1907 bildskärm
 • hur man använder en flash-enhet med ett nav