Dator > Mitt Bluetooth tangentbord kommer inte att paret till min dator

 • Mitt Bluetooth tangentbord kommer inte att paret till min dator


 • Medan vissa tangentbord ansluta till en dator genom en USB-port eller ett stift anslutning, andra tangentbord ansluta trådlöst via datorns Bluetooth-anslutning. Bluetooth är en trådlös teknik som gör att kompatibla enheter att "para ihop" med andra enheter och samverkar med varandra. Medan Bluetooth-anslutningar i allmänhet kontakt direkt utan några frågor, hårdvara anslutningar till enheter som saknar inbyggd programvara (t. ex. tangentbord) kan inte ansluta ordentligt från gång till gång
  1.
  Kontrollera att Bluetooth-funktionen på datorn är aktiverad.  På Windows-datorer , högerklicka på den lilla ikonen "Bluetooth" i det nedre högra området på skärmen. Välj "Aktivera Bluetooth" eller "slå på Bluetooth. " Du kan behöva klicka på "pilen"-ikonen en gång för att visa alla aktiva ikoner.  På Mac-datorer, leta reda på ikonen "Bluetooth" i det övre högra. Klicka en gång och välj "aktivera Bluetooth. " Vänta några sekunder för tangentbordet att upptäcka. Om det inte är, vidare till Steg 2.
  2.
  Kontrollera att Bluetooth är påslagen för tangentbordet. Tangentbordet får ha en verklig Bluetooth nyckel eller knapp. Beroende på märke av tangentbordet, kan nyckel eller knapp på toppen och ovanför knapparna eller på ryggen eller sidorna av tangentbordet. Vissa tangentbord har en blå "Bluetooth status ljus" som anger om Bluetooth är på eller av. Fortsätt till steg 3 om problemet fortfarande inte löst
  3
  Ta bort tangentbordet "device" från datorns Bluetooth-enheter lista:. . Högerklicka på Bluetooth-ikonen som du klickade på Steg 1. Välj "Bluetooth-inställningar eller Inställningar. " Klicka en gång på "tangentbord" i listan och klicka på antingen "Ta bort" eller "minus"-knappen nära listan.  Bluetooth måste vara aktiverad medan du gör det här. Vänta ett par minuter innan du klickar på "Lägg Devices" eller "Sök efter enheter. " Låt datorn för att söka efter tangentbordet. Klicka på "tangentbord namn" i den lista som visas. Om du uppmanas lägga till enheten i listan och klicka "OK" eller "Spara". Om tangentbordet fortfarande inte erkänt, gå vidare till steg 4. .
  4
  Installera om drivrutinerna på cd-skivan som följde med tangentbordet-om tangentbordet kom med denna CD. Om inte, starta om datorn. När den startas, tryck på "Bluetooth"-knappen på tangentbordet för att återupprätta anslutningen.


Previous:nothing Next:hur man byter RAM i en bärbar dator

Relaterade artiklar


 • lägga till en andra hårddisk till en Dell Dimension
 • minne specifikationer för eMac
 • Felsökning ett microSD-kort
 • information om Mac OS X Leopard
 • hur man ansluter en SCSI-skanner till en USB-port
 • hur man öppnar Westen digital extern hårddisk
 • hur du partitionerar Seagate extern hårddisk
 • hur man byter en skärm i en Toshiba Satellite A215
 • Hur man säljer en laptop & hur man radera hårddisken
 • hur man spelar in en konferens med en bärbar dator