Dator > hur man installerar fusion & Windows XP på en MacBook Pro

 • hur man installerar fusion & Windows XP på en MacBook Pro


 • VMware Fusion kan du installera Windows XP på en MacBook Pro som en virtuell maskin, som låter dig köra Windows XP och Mac OS X samtidigt. Detta är möjligt eftersom MacBook Pro Line använder Intel-processorer som är kompatibla med både Mac OS X och Windows XP. Hjälp av VMware Fusion för detta ändamål är ganska vanligt, så VMware inkluderar en "Windows Easy Install" i sin programvara för att få MacBook Pro-användare snabbt igång i Windows XP

  Du behöver:
  VMware Fusion installationsskivan.
  Windows XP-CD eller skiva bild.

  Installera VMware Fusion


  1.
  Sätt i VMware Fusion skivan i CD-ROM-enhet på MacBook Pro. Vänta ett fönster som visar innehållet på CD till lasten.
  2.
  Dubbelklicka på "VMware Fusion"-ikonen för att öppna installationsprogrammet.
  3.

  Välj destination hårddisk som du vill installera VMware Fusion, och fortsätta med installationen.
  4.
  Ange serienumret för din kopia av VMware Fusion på slutet av installationen.
  1.
  Klicka på "New" knappen på VMware Fusion startskärmen att alla listor konfigurerade virtuella maskiner. Eller, om fönstret är stängt, öppna "File"-menyn och klicka på "Nytt".
  2.
  Klicka på "Fortsätt" efter att ha läst inledningen till den virtuella maskinen installationsprocessen.

  3.
  Välj den version av Windows XP du planerar att installera med hjälp av en virtuell maskin. I fältet "Namn", skriver ett namn som du själv väljer som du vill förknippas med den virtuella maskinen. Skriv in namnet i "Spara som"-fältet om du vill spara namnet.
  4.
  Välj en storlek för den virtuella hårddisken används i Windows XP när man kör i en virtuell maskin. Du kan välja att "dela ut alla diskutrymme nu" i "Advanced Disk Options"-menyn, men observera att tilldela diskutrymme på en gång kommer att använda upp en del av hårddisken lika med storleken på den virtuella disken.

  5.
  Välj "Använd Easy Install" i "Windows Easy Install" skärm. När du blir tillfrågad, ange ditt namn, lösenord (om så önskas) och produkt nyckel för Windows XP. Om ett lösenord anges, det används som lösenord för administratörskontot i XP.
  6.
  Markera alternativet "Gör din hemkatalog tillgänglig för den virtuella maskinen" för att ge Windows XP-installationen tillgång till din Mac OS "Home"-mapp, som låter dig dela filer mellan Windows XP-installationen och Mac OS X. Markera alternativet att låta den virtuella maskinen "Läsa och skriva" för att låta XP spara filer till din "Hem"-mappen.
  7.
  På på "Finish"-skärm, se till att alternativet "Installera operativsystemet nu" är markerad, och sätt in Windows XP-installationsskivan i datorns optiska enhet. Om du installerar från en skivavbild, markera lämpliga alternativ och bläddra för att hitta filen på din hårddisk.
  8.
  Klicka på "Avsluta"-knappen för att starta den virtuella maskinen och installera Windows XP. Använda VMware Fusion "Windows Easy Install" Funktionen tillåter installatören att driva och slutföra på egen hand. Efter installationen är klar startar VMware Fusion automatiskt i Windows XP virtuella maskinen.


Previous:nothing Next:specifikationer för en Compaq armada 1550dmt

Relaterade artiklar


 • hur till check bios i ASUS
 • felsökning av en kompakt hp fotoskrivare
 • hur du tar bort skrivhuvudet av en Epson C90
 • hur man tar hand om en extern hårddisk
 • I specifikationerna för en Dell Dimension 8200
 • hur man kontrollerar en laptop fläkt
 • hur man skyddar extern hårddisk programvara
 • hur man installerar Bluetooth på en IBM T60
 • hur man ansluter en bärbar dator till en dator router
 • hur man laddar program från en flash-enhet