Dator > Hur gör jag en Mac G4 867 MHz trådlöst?

 • Hur gör jag en Mac G4 867 MHz trådlöst?


 • Du kan göra en Power Macintosh G4 867 MHz trådlöst tillgängligheten öka Internetanvändningen genom att ta bort behovet av en Ethernet-kabel på datorn. Den Power Macintosh G4 867 MHz är kompatibel med Apples AirPort-kort, som ansluts till ett internt AirPort kortplats. Detta möjliggör trådlös Internetuppkoppling utan behov av en extern adapter. Dessutom, eftersom AirPort-kortet är tillverkad av Apple, säkerställer plug-and-play-anslutning med Power Macintosh G4 867 MHz modeller

  Du behöver:.
  Power Macintosh G4 867 MHz.
  AirPort-kortet.
  WiFi-nätverk.


  1.
  Stäng av din Power Macintosh G4 867 MHz genom att klicka på Apple-menyn i det övre vänstra hörnet av Mac OS X-skärmen och välja "Stäng Down ". Vid uppmaning väljer du "Avsluta" igen för att bekräfta valet.
  2.
  Vänta fem till 10 minuter för Power Macintosh G4 svalna.
  3.
  Koppla loss alla kablar anslutna till Power Macintosh G4 än strömkabel. Innan du drar ut strömkabeln, röra vid metall i en av PCI-spåren på baksidan av datorn. Koppla ur strömkabeln.
  4.
  Öppna Power Macintosh G4 867 MHz fall genom att lyfta spärren på höger sida av datorn när det betraktas framifrån. Det är längs den övre sidan av målet.
  5.
  Sänk sidan av fallet och vila den på en mjuk yta för att förhindra repor. Den sida av fallet ska ligga plant på ytan som den sänks.
  6.
  Ta bort adaptern kortet från AirPort-kortet, om den är ansluten till en. Adaptern kortet är nödvändig vid montering ett AirPort-kort i utvalda Apple modeller, som bärbara datorer, men är inte nödvändigt i en Power Macintosh G4 installation. Att ta bort kortet, ta bort metallklämman och dra ut AirPort-kortet ur adaptern.
  7.
  Sätt i AirPort-kortet i AirPort-kortplatsen på datorn. Facket står inför framför datorn och är placerade på sidan-luckan sänks i steg 4. Platsen är rektangulär att rymma AirPort-kortet. AirPort-kortet måste sättas in med streckkod uppåt.
  8.
  Fäst antennen som sveper runt framsidan av slot-tider till slutet av AirPort-kortet. Undvik att böja eller falsning antennen, eftersom detta kan orsaka skada.
  9.
  Stäng Power Macintosh G4 867 MHz till genom att trycka upp panelen sida tillgång tills den låses på plats. Återanslut alla kablar till Mac, och slå på den. När Mac OS X laster, ansluta till ett trådlöst nätverk genom att klicka på AirPort-logotypen i det övre högra hörnet på skärmen.


Previous:nothing Next:hur man kan få misslyckades SD-kort

Relaterade artiklar


 • specifikationerna för PCV-rs710 Sony Vaio
 • hur man byter ett kort på en bärbar dator
 • hur man utöka minnet på en bärbar dator
 • specifikationerna för en Compaq Presario 2568cl
 • hur man kan kontrollera pc skärminställningar
 • hur du ansluter en iPod till en Asus Eee
 • Microsoft Wireless Optical Mouse 3000 instruktioner
 • hur du ställer in ett trådlöst skrivbord
 • Hur gör jag en Mac G4 867 MHz trådlöst?
 • hur man fixar grafikkortet på min dator