Dator > hur man installerar HP Photosmart D7100 på min dator som använder vista

 • hur man installerar HP Photosmart D7100 på min dator som använder vista


 • HP Photosmart D7100 är en fotoskrivare med funktioner för att möjliggöra utskrift utan dator, t. ex. en minneskortläsare och LCD skärm för förhandsgranskning. HP släppte Photosmart D7100 innan operativsystemet Windows Vista blev tillgänglig. Som ett resultat, kan du finna efter uppgradera operativsystemet som du inte kan göra Photosmart D7100 arbete. Men Vista drivrutiner för Photosmart D7100 är tillgängliga från HP: s webbplats, så om du flyttar din Photosmart D7100 till en ny dator eller ställa upp för första gången, kan skrivaren fungerar i Windows Vista.

  Installera Photosmart D7100 Hårdvara


  1
  <. . br> Anslut ena änden av strömkabeln till back-vänster kvadrant av Photosmart D7100, och anslut den andra änden till ett eluttag. Anslut inte Photosmart D7100 till datorn just nu. Om du redan har Photosmart D7100 hårdvaran installera och behöver bara installera drivrutinerna, hoppa över instruktionerna hårdvarusetup.
  2.
  Dra ut pappersfacket på botten av Photosmart D7100 mot du att öppna den. Placera minst en bit vitt papper i facket och stäng det.
  3.
  Vänd på LCD preview skärm på Photosmart D7100 upp kontrollpanelen och tryck på strömbrytaren till vänster sida av skrivaren för att slå på den. Efter en stund visar skärmen ett meddelande som ber dig att välja önskat språk.
  4.
  Använd piltangenterna på riktningsknapp att välja det språk som du vill, och sedan tryck på "OK"-knappen i mitten av plattan för att bekräfta. Upprepa denna procedur när Photosmart D7100 ber dig att ange din ort.
  5.
  Öppna spets locket till Photosmart D7100 och vänta på bläckpatroner till taxi till mitten av skrivaren.
  6.

  Lyft på plasten spärren på vänster sida av Bläckpatronsvagnen och sätt varje bläckpatron i motsvarande fack i transportören genom att skjuta den direkt i färgkodade facket. Sänk spärren när du är klar.
  7.
  Stäng locket på Photosmart D7100 och vänta på skrivaren för att upptäcka och initiera nya bläckpatroner. Efter en stund använder skrivaren det papper i facket för att skriva ut en testsida kontrollera anpassningen av bläckpatronerna.

  Installera Photosmart D7100 drivrutiner i Windows Vista


  1.
  Öppna en webbläsare och gå till föraren nedladdningssidan för Photosmart D7100 via länken i "Resurser" i den här artikeln. Klicka på rullgardinsmenyn under "Välj ditt operativsystem" och välj antingen i 32-bitars eller en 64-bitarsversion av Windows Vista, beroende på vad som är installerat på din dator. Klicka på knappen "Nästa".
  2.
  Klicka på plustecknet bredvid "Driver" och klicka sedan på den svarta "Download"-knappen bredvid antingen full-funktionen programvara eller grundläggande förare. Om du har en favorit program som du använder för att skriva ut foton, är den grundläggande föraren sannolikt ett lämpligt val. Om du inte har en ansökan fotoutskrifter installerad markerar full-funktionen programvaran.
  3.
  Dubbelklicka på drivrutinen fil med ändelsen "exe" När datorn är klar laddar ner det . Klicka på "Nästa" genom instruktionerna för att installera skrivarens drivrutiner och programvara. Anslut skrivaren till datorn när installationen verktyget meddelar dig. Efter en stund upptäcker datorn skrivaren och är redo att börja skriva ut.


Previous:nothing Next:Ta bort & installera en partition i Windows XP

Relaterade artiklar


 • hur man använder en flash-enhet med ett nav
 • vad är DDR333 RAM?
 • hur man byter RAM i en Acer Aspire bärbar dator
 • hur man hämtar en förlorad program på en iMac
 • lägga till en andra hårddisk till en Dell Dimension
 • Hur slår jag på externa bildskärmar på en gateway mt6451 monitor?
 • hur du kör två skärmar bort av en pc
 • hur man kopplar bärbara datorer med infraröd
 • Hur ställer jag upp en HP F2180 deskjet?
 • hur man laddar program från en flash-enhet