Dator > hur man fångar video från ett tv-kort

 • hur man fångar video från ett tv-kort


 • Du kan spela in en video med S-video och RCA-utgångar genom att ansluta audio och video utgångar till en video capture-kort. Att fånga kortet konverterar analoga ljud-och video i digitala signaler som spelas upp i din video capture program. Använda ett tv-kort är i huvudsak som inspelning TV-program med en digital videoinspelning (DVR), men efter du fånga filer på din hårddisk du kan redigera dem med ett videoredigeringsprogram och göra skivor som är spelbara i en DVD-spelare.

  Du behöver:
  S-videokabel.
  RCA-kabel.
  TV capture-kort.
  10 till 20 GB hårddiskutrymme.


  1.
  Koppla ur datorn och lyfta upp det på en stor, tom skrivbord. Ur eventuell statisk elektricitet genom att röra en bit metall, och förhindra att bygga upp mer statisk genom att inte gå under installationen av capture-kort.
  2.
  Skruva fallet är sidopanelen eller ta bort dess quick- frigöringsspaken att exponera elektronik. Tryck på inspelningsknappen kortet ordentligt i en ledig PCI-plats, eller ta bort ett kort från sin plats för att ge plats för fångst kortet. Sätt tillbaka sidostycket av ditt fall, ställ in datorn på golvet och kopplar in den
  3.
  Slå på datorn och lägga kortets installera disk i CD-facket. Öppna ett skrivbord mapp och dubbelklicka på CD-enheten att köra kortets installationsprogrammet. Följ instruktionerna i installationsguiden för att installera programvaran.
  4.
  Flytta din video källa i närheten av din dator och koppla audio-och videoutgångar från källan till motsvarande ingångar för avskiljning kort. Använd RCA-kablar för ljud och bild anslutningar eller skicka videosignaler med en S-videokabel och ljudsignal med röda och vita RCA-kablar.
  5.
  Slå på din källa video. Exempel på utrustning källvideon inkluderar videobandspelare, tuners kabel, videokameror och Blu-Ray spelare.
  6.
  Kör fånga programvaran från Start-menyn eller från dess ikon på skrivbordet eller för Mac-datorer, från kajen. Tryck på "Record" från panelen i mjukvaran för att börja spela.
  7.
  Tryck på "Play" för källvideon. Titta på videon spelas in i realtid på skärmen så att du vill behålla det. Ta bort filen och spela så många gånger som behövs för att få de resultat du vill ha.
  8.
  konvertera filerna till MPEG-2 om du planerar att bränna dem på skivor som du vill titta på en DVD-spelare. Använd DVD-R för kompatibilitet med de flesta DVD-spelare.

  Tips och varningar


 • Bestäm innan du köper en capture kort om att köpa en intern eller extern kort. En extern fånga kortet kommer inte att kräva ett extra PCI-plats och kommer att ansluta till din dator via USB eller Firewire.

Previous:nothing Next:Sony Vaio PCV-rs312v information

Relaterade artiklar


 • hur man byter ett Realtek ljudkort i Windows XP
 • hur man installerar en D-Link WNA-1330 Wireless G Notebook Adapter
 • hur reparera ett SD-kort
 • hur man installerar minne i en HP presario
 • hur man frigöra fysiskt minne på datorn
 • hur du uppgraderar Toshiba minne
 • Hur du kopierar duplicera flash-enheter
 • Lägga till en virtuell skrivarport för USB i Windows XP
 • hur man utöka minnet på en bärbar dator
 • hur ta reda på maximala antalet RAM spelningar min laptop kan köra