Dator > hur du tar bort och ersätter en Dell Studio 14 bärbar hårddisk

 • hur du tar bort och ersätter en Dell Studio 14 bärbar hårddisk


 • Med program kräver mer och mer hårddiskutrymme, är det mycket möjligt att du kan hitta dig själv behöver uppgradera hårddisken på din Dell Studio 15 bärbar dator. Du kanske vill att säkerhet och trygghet som en intern hårddisk erbjuder, i motsats till att lagra din information om ett potentiellt instabila extern hårddisk. Dessutom kan din befintliga hårddisk krasch. Hursomhelst, som ersätter din Dell Studio 15 hårddisk är enkel och smärtfri

  Du behöver:.
  Stjärnskruvmejsel
  . Mjuk trasa.

  bort hårddisk


  1.
  Stäng av datorn och dra ut eventuella kablar som är anslutna till din bärbara dator.
  2.
  Vänd din laptop över och lägg den på en mjuk trasa.

  3.
  Tryck batteriet-spärren åt vänster tills den låses på plats. Dra försiktigt ut batteriet ur den bärbara datorn.
  4.
  Ta bort de sex skruvarna på kåpan av din bärbara dator med hjälp av en stjärnskruvmejsel. Bottenskyddet finns under batterifacket på din bärbara dator. Skruvarna är placerade på övre vänstra hörnet, övre medelklass och övre högra hörn kåpan, samt mitten-vänster, mitten och mitten-höger i bottenskyddet.
  5.
  Lyft kåpan uppåt och dra den några inches mot batteriplatsen att ta bort flikarna längst ned på kåpan som sträcker sig in i datorn. När flikarna fullt exponerade, helt ta bort kåpan.
  6.
  Skruva loss de två skruvarna som hårddisk till den bärbara datorn med hjälp av en stjärnskruvmejsel. De två skruvarna är placerade på höger sida av hårddisken.
  7.
  Dra den bärbara datorn försiktigt bort från där skruvarna var placerade med dragfliken ligger högst upp på den hårda enheten.
  8.
  Prop hårddisken upp i en liten vinkel och dra försiktigt bort hårddisken från den bärbara datorn.
  9.
  bort de fyra skruvar från varje hörn av hårddisken fästet med hjälp av en stjärnskruvmejsel. Ta ut hårddisken från hållaren.

  Byt hårddisk


  1.
  Placera hårddisken i hårddisken fästet. Skruva i de fyra hårddisken fästet skruvar.
  2.
  Tilt hårddisken på en 45-graders vinkel och skjut hårddisken i hårddisken plats i det nedre vänstra sidan av den exponerade ytan. Skjut hårddisken till höger, i kontakten.
  3.
  Sätt i de två skruvarna som håller hårddisken ansluten till den bärbara datorn. Dessa skruvar sitter på höger sida av hårddisken.
  4.
  Luta kåpan på en 45-graders vinkel och skjut den svarta flikar i spåren på den motsatta sidan av batterifacket. Tryck försiktigt kåpan nedåt och sätt i skruvarna som håller kåpan på plats. Skruvarna är placerade på övre vänstra hörnet, övre medelklass och övre högra hörnet på kåpan, samt mitten-vänster, mitten och mellersta högra delen av kåpan.
  5.
  tegel på batteriet i 45-graders vinkel och skjut tillbaka i batterifacket. Tryck försiktigt ned batteriet tills batteriet-spärren klickar tillbaka mot den högra sidan. Vänd din bärbara dator över och bifoga alla trådar som tidigare var inkopplad


Previous:nothing Next:hur man bygger bläckpatroner för skrivare

Relaterade artiklar


 • Hur slår jag på externa bildskärmar på en gateway mt6451 monitor?
 • specifikationerna för en Dell Dimension 4700
 • hur du uppdaterar ditt kort & drivrutinerna för Windows Vista för gratis
 • hur man söker externa hårddiskar
 • hur man byta en intern hårddisk
 • hur man fixar ett SD-kort lås
 • hur man använder Toshiba medieknapparna med iTunes
 • specifikationerna för en HP Pavilion ze 5500
 • hur du uppgraderar RAM i Asus Eee PC
 • hur man använder dubbla bildskärmar med Compaq 6910p