Dator > konfigurerar två bildskärmar

 • konfigurerar två bildskärmar


 • Nöj dig inte med standardinställningarna för din dubbla bildskärmar. Redigera skärminställningarna för varje bildskärm för att bättre passa dina behov. Ändra övervakar "skärmupplösningen och orientering och välja hur du vill att visas för att interagera med varandra. Windows kan du Bildskärmsdubblering eller förlänga skrivbordet på en skärm på den andra. Du kan också stänga av en av dina bildskärmar genom att redigera inställningarna för displayen i stället för att fysiskt koppla bort den från datorn

  Du behöver:.
  Phillips-skruvmejsel.


  1.
  Klicka på "Start" på aktivitetsfältet och sedan skriva in "Kontrollpanelen".
  2.
  Input " display "i sökfältet längst upp i fönstret Kontrollpanelen.
  3.
  Klicka på" Anslut till en extern bildskärm "under displayen rubrik. På toppen av det fönster som öppnas, i "Ändra utseendet på din Visar" avsnitt kommer det att finnas en on-screen representation av dubbla bildskärmar. Representationen kommer att visa en ikon datorskärmen för varje bildskärm. Den första datorn visas ikonen kommer att ha en stor "1" på den. Den andra ikonen Display kommer att ha en stor "2" på den.
  4.
  Välj bildskärmen vars konfiguration du vill redigera genom att klicka på på skärmen ikonen. Alternativt kan du också klicka på listpilen i "Bildskärmar"-fältet och välj en skärm från den nedrullningsbara listan som visas. Den Visar nedrullningsbara alternativ kommer att lista varje bildskärm med sina tilldelade nummer och dess tekniska namn.
  5.
  Klicka på "Resolution" pilen för att redigera en lösning av den valda displayen . Vissa nedrullningsbara alternativ visas. Välj den du vill använda genom att klicka på den.
  6.
  Klicka på pilen i "Orientering" fältet för att ändra inriktningen standard liggande till stående.

  7.
  Välj den nedrullningsbara pilen bredvid "Flera bildskärmar". Klicka på en av nedrullningsbara alternativ för att använda det på dubbla bildskärmar. Om du vill ha båda bildskärmarna för att visa samma bild, välj "Duplicera dessa displayer. " Välj "utvidga dessa visar" att skapa en stor arbetsyta.
  8.
  Välj "Visa skrivbordet Bara på 1" i listan över alternativ i "Flera bildskärmar"-fältet att stänga av bildskärm och begränsa din arbetsplats för att övervaka en. Välj "Visa skrivbordet Bara på 2" från listan över alternativ i "Flera bildskärmar"-fältet att stänga övervaka en och begränsa din arbetsplats för att övervaka två.
  9.
  Klicka på " OK "knappen längst ned i fönstret för att avsluta Display Settings.

  tips och varningar


 • Om Windows inte känner igen båda dina skärmar, klicka på "Identifiera"-knappen i "Ändra utseendet på din Visar" i längst upp i fönstret.

Previous:nothing Next:vad är cpu-användning på en dator?

Relaterade artiklar


 • försiktighetsåtgärderna för stationära och bärbara datorer
 • hur man installerar en Linksys trådlös USB-hubb till xp
 • hur du ställer in en Wacom i Ubuntu
 • historia bärbara processorer
 • hur till vända en intern hårddisk till en extern hårddisk
 • Wacom felsökning
 • hur du lägger till minne till ett asus
 • tekniska specifikationerna för XFX NVIDIA GeForce 8800 GT
 • Microsoft Wireless Optical Mouse 3000 instruktioner
 • hur man fixar ett SD-kort lås