Dator > hur tjänsten en laserskrivare

 • hur tjänsten en laserskrivare


 • Laserskrivare ger överlägsen effekt jämfört med Deskjet-och bläckstråleskrivare, men bara om de är korrekt underhåll och service. Utföra löpande underhåll på din laserskrivare bidrar till att varje utskrift kommer att vara av högsta kvalitet, minska den tid och material slösas bort genom sämre resultat. Regelbunden service kan också hjälpa laserskrivare håller längre, du sparar både tid och pengar. Ägare kan serva de flesta moderna laserskrivare, minska kostnaderna för underhållet genom att eliminera behovet av dyra professionell service.

  Du behöver:
  skrivare
  . Små dammsugare.
  Mjuk trasa.
  Ersättning rullar.
  Tonerkassetten.
  Fuser bläckpatron.


  1.
  Stäng av skrivaren och ta bort nätsladden. Låt skrivaren svalna i minst 30 minuter innan jobbar på det. Fixeringsenheten patronen och andra komponenter bli ganska varm, och du kan bränna dig om du inte tillåter laserskrivare för att svalna.
  2.
  Öppna luckan tonerkassetten och lyft toner patronen ur skrivaren. Ställ tonerkassetten åt sidan. Använd en liten dammsugare för att städa upp alla papper damm och toner rester från facket. Damm och smuts tenderar att ackumuleras i detta område, och att skräp kan påverka kvaliteten på utskrifterna. Den typ av dammsugare för rengöring av datorkomponenter som fungerar bäst för detta ändamål. Rengör skrivarens insida med en mjuk trasa för att avlägsna eventuella kvarvarande rester.
  3.
  Leta fixeringsenheten bläckpatronsluckan. En flesta laserskrivare, är fixeringsenheten ligger antingen på vänster sida när du står vänd skrivaren, eller på baksidan av enheten. Vänd ner de klipp som håller fast fixeringsenheten på plats, sedan försiktigt glida patronen ur skrivaren.
  4.
  Byta ut fixeringsenheten kassetten med en ny. Om du beställde en för underhåll av din laserskrivare, bör det innehålla en nya fixeringsenheten patron, samt nya rullar för pappersmagasinen. Skjut in den nya fixeringsenheten i skrivaren tills den snäpper på plats, vänd sedan klämmorna upp för att hålla den på plats. Om de klipp som inte kommer att flytta in i position, är fixeringsenheten inte rätt placerade. Ta bort den och lägger tillbaka den på plats tills klippen gå lätt.
  5.
  Dra ut pappersfacket ur skrivaren tills det tar stopp, sedan försiktigt lyfta upp den tills den glider gratis för kanalen. Ta bort pappersfacket och lägg den åt sidan.
  6.
  Nå inuti skrivaren och känsla för rullar som av papper ur facket. Dessa rullar är placerade på höger sida av skrivaren, precis där pappersfacket var. Om hjulen kännas smidig, måste de bytas ut. Rullarna behöver ha några ojämnheter för att greppa papperet effektivt.
  7.
  Skjut rullarna från barer inne i skrivaren och kasta dem. Skjut in den nya rullarna på stöden tills de snäpper på plats. Byt ut pappersfacket och upprepa processen för de återstående facken.


Previous:nothing Next:Hur slår jag på externa bildskärmar på en gateway mt6451 monitor?

Relaterade artiklar


 • Print Screen-funktionen
 • ska jag skaffa en bärbar dator med WiMAX eller 3G inbyggt i den?
 • hur man kan få en skrivare i ett nätverk i Microsoft Vista Home
 • hur man spelar in en DVD-film på en mac hårddisk
 • specifikationer för ett Dell S2409W LCD
 • hur man installerar RAM i HP Pavilion bärbara datorer
 • hur man ansluta flera USB-enheter
 • hur till återvinna en misslyckad hårddisk med verktyg
 • hur du installerar en 64 MB grafikkort
 • hur man uppgraderar en dator sjunka cpu värme