Dator > hur du tar en Compaq Presario R3000 isär

 • hur du tar en Compaq Presario R3000 isär


 • Compaq Presario R3000 notebook är isärtagning inte en uppgift typiskt försök av genomsnittskonsumenten. Sådana demontering sker ofta att reparera datorproblem eller uppgradering inre bärbara komponenter. Även dessa uppgifter är vanligtvis på en datatekniker, kan du utföra Presario demontering även om du inte har någon professionell erfarenhet reparation. Med hjälp av en Phillips skruvmejsel, kan du ta bort RAM, hårddisk, tangentbord, LCD skärm och större, öppna din Compaq Presario R3000 notebook helt.

  Du behöver:
  Phillips skruvmejsel


  1
  Ta bort Compaq Presario R3000 batteri. . . Vänd på enheten över och notera den horisontella konturerna av den R3000 batteriet på toppen av den bärbara datorns undersida. Nedanför detta kommer att batteriet Stängningsanordningen som kommer att koppla ur batteriet när release skjuts åt sidan.
  2.
  Ta bort alla skruvarna på botten av Compaq Presario R3000 notebook med en Phillips skruvmejsel.
  3.
  Ta bort RAM och hårddisken. Med alla skruvar bort från undersidan av Compaq Presario R3000 anteckningsbok, i båsen som innehar dessa komponenter är lätt åtkomliga. Nära botten av enheten kommer det att finnas två delområden med en svart plast spärr som täcker komponenter inuti. Hårddisken facket kommer att ligga på höger sida, med RAM facket direkt till vänster. Lossna facket spärrarna nu att skruvarna redan är borta.
  4.
  Pop ut RAM-moduler med fingrarna. Ett par små skruvar runt hårddiskens omkrets håller hårddisken ner, ta bort dessa med Phillips skruvmejsel för att få tillgång till och ta bort hårddisken
  5
  Vrid Compaq Presario. . R3000 anteckningsbok över och börja ta bort tangentbordet, som nu kommer att förlora i sin bostad. Tangentbordet Bandet kommer att synas som löper från botten av tangentbordet ned i den bärbara datorn, där den ansluter till ett uttag på den bärbara datorns bas. Compaqs "värmespridare" komponent kommer att ligga i vägen för att ta bort tangentbordet band, dock så använd din Phillips skruvmejsel för att ta bort de fyra skruvar som håller värmespridare på plats. Ta bort värmespridare.
  6.
  Lyft upp ena kanten av tangentbordet bandet uttaget försiktigt glida ut tangentbordet band och dra sedan tangentbordet ut helt.
  7.
  Ta bort kylflänsen församling som tidigare som bredvid värmespridare. Det kan dras ut nu att de fyra värmespridare-associerade skruvarna har tagits bort. Ta bort skruven under kylflänsen församling som bidrar till att hålla i LCD-skärmen montering på plats.
  8.
  Ta bort skruvarna som håller Compaq Presario R3000 bärbara LCD-skärm på plats. Det finns en skruv i vardera av de två skärmen gångjärn. Ta bort dessa. Dessutom är fyra skruvar arrangeras längs omkretsen på baksidan av LCD-displayen. Ta bort dessa också.
  9.
  Pop bort nu löst bezel från LCD-skärmen. Ramen är av plast omkrets som löper runt själva skärmen. Börja i ena kanten på ramen och dra det uppåt med fingrarna. Arbetet i ytterkanten av ramen långsamt på detta sätt i syfte att helt ta bort ramen.
  10.
  Koppla omriktaren kabeln från omriktaren styrelsen. Detta svart kabel kan ses längs botten i mitten på displayen nu på ramen tas bort. Den går in i en inverter kabel uttag som ligger på invertern ombord precis under den. Ta bort den här kabeln på samma sätt du tog bort tangentbordet bandet.
  11.
  Dra LCD-skärmen försiktigt bort från den bärbara rygg hölje. Detta kommer att avslöja LCD band, som går från baksidan av skärmen ner till den bärbara datorns bas. Det är också springer in en sockel som tangentbordet band gjorde. Lyft kanten av uttaget upp till ta bort LCD band, sedan ta bort skärmen helt och hållet.


Previous:nothing Next:hur till check bios i ASUS

Relaterade artiklar


 • hur till vända en intern hårddisk till en extern hårddisk
 • hur du säkerhetskopiera en hårddisk till fri
 • Hur lägger jag till minne till en HP 4050?
 • instruktioner för HP Deskjet F340
 • hur man installerar Bluetooth på en IBM T60
 • hur man fixar ett SD-kort lås
 • hur till check bios i ASUS
 • Print Screen-funktionen
 • hur du tar bort strömförsörjningen i en Dell Dimension 8400
 • Hur tar jag en Dell-dator torn isär?