Dator > Hur ställer jag upp en HP F2180 deskjet?

 • Hur ställer jag upp en HP F2180 deskjet?


 • HP Deskjet F2180 är en dubbel funktion skrivare som kan skriva ut och skanna dokument. Den bläckstråleskrivare kan skriva ut svartvita dokument, samt färgfoton. Den flatbäddsskanner även kan kopiera i svartvitt eller scanna i färg. Installationen för Deskjet F2180 är enkel och kan utföras snabbt även om du aldrig tidigare har installerat en skrivare
  1
  Anslut strömkabeln på baksidan av makten tegel som ingår i Deskjet F2180 paketet. Anslut strömkabeln till ett vägguttag och anslut kabeln till makten tegelsten till strömkontakten på baksidan av Deskjet F2180.
  2.
  Sänk centrum dörren till Deskjet F2180 avslöja pappersfacket. Placera minst ett pappersark på brickan, eftersom skrivaren kommer att behöva skriva ut en plåt justeringstestsida när du är klar installationen.
  3.
  Tryck bersån knappen längst upp på Deskjet F2180 kontrollpanelen. Skrivaren ska vända på.
  4.
  Sänk andra center nedan täcker ytterdörren på skrivaren, och ge tillfälle till den tomma Bläckpatronsvagnen till taxi till centrum av skrivare.
  5.
  Ta bort den svarta bläckpatronen ur förpackningen och dra bort den tydliga plastremsan täcker bläck munstycket och kontakter metall. Rör inte dessa delar av patronen efter bort remsan.
  6.
  Orient patronen med metallkontakterna nedåt och framåt, och sätter i patronen i det tomma transportören till höger . Placera kassetten något under transportören, tryck den uppåt och framåt tills det snäpper på plats.
  7.
  Installera färgpatronen i bärselen på vänster sida.
  8.
  Swing insidan dörren till Deskjet F2180 upp igen. Skrivaren kommer att använda papper som du lagt på facket för att skriva ut ett ark justeringstestsida. Ta bladet från skrivaren och öppna locket på skannern. Placera justeringspapper på skannern nedåt, med det övre högra hörnet av justeringspappret kö med pilarna i hörnet av skannern. Stäng skannerlocket.
  9.
  Tryck på knappen på undersidan av Deskjet F2180 kontrollpanelen för att låta skrivaren analysera bladet justeringstestsida. Detta kan ta några minuter. När indikatorn på kontrollpanelen slutar blinka grönt, kan du fortsätta.
  10.
  Sätt in den medföljande CD med drivrutiner i datorns optiska enhet och följ anvisningarna i programvaran för att installera drivrutinerna på din dator. När mjukvaran instruerar dig att ansluta skrivaren till din dator, anslut ena änden av USB-porten på baksidan av skrivaren och anslut den andra änden till datorn för att slutföra installationen.


Previous:nothing Next:hur du installerar en 64 MB grafikkort

Relaterade artiklar


 • Hur lägger jag till minne till en HP 2605dn?
 • information om Mac OS X Leopard
 • ska jag skaffa en bärbar dator med WiMAX eller 3G inbyggt i den?
 • hur du uppgraderar RAM i Asus Eee PC
 • hur man installerar extra RAM laptop
 • hur man tar hand om en extern hårddisk
 • hur man återställer R200 skrivaren
 • HP 4345 instruktioner
 • hur du installerar ett Bluetooth-kort i en Dell
 • tekniska specifikationerna för XFX NVIDIA GeForce 8800 GT