Dator > Felsökning en Lexmark 7100

 • Felsökning en Lexmark 7100


 • När du använder Lexamark 7100 Series skrivaren kan du stöta på några problem som gör att skrivaren inte fungerar eller helt sluta fungera. Felsöka problem du har med skrivaren i hemmet eller på kontoret först, sedan kan du snabbt lösa vissa problem och fortsätta arbeta. Om det efter felsökning en situation skrivaren fortfarande inte fungerar tillfredställande, söka hjälp av en kvalificerad verkstad för att diagnostisera och reparera skrivaren

  Du behöver:
  stjärnskruvmejsel.
  Elektrostatisk handleden bandet.

  pappersstopp


  1.
  Lyft upp framsidan av utmatningsfacket, utsätta inmatningsfacket nedan. Dra ut alla fastnat papper i inmatningsfacket och sedan ned utmatningsfacket till sitt ursprungliga läge.
  2.
  Öppna skrivarens bakvägen genom att dra ner på fliken högst upp på dörren. Dra ut alla fastnat papper, inklusive eventuella bitar som river av, stäng sedan luckan.
  3.
  Tag i kanten på den automatiska dokumentmataren är inmatningsfacket och dra upp för att öppna den automatiska dokumentmataren att dra sig ur någon fastnat papper. Lyft övre luckan och dra ut alla papper som kommer ut på insidan av locket.
  4.
  Dra allt papper ur inmatningsfacket. Byt ut alla papper som rivs, skrynkligt eller skadad.
  5.
  Starta utskriften igen och varsel om papperet i utmatningsfacket är att fånga på varandra. Om så är fallet, ta bort de utskrivna sidorna som de lämnar maskinen, snarare än att låta dem samlas i utmatningsfacket.

  Inget svar


  1.
  Kontrollera LED-ljus på skrivaren för att se om det blinkar. Om lampan blinkar, läsa några felmeddelanden visas på skrivarens display och följ instruktionerna.
  2.
  Kontrollera skrivarens status genom att klicka på "Start" och sedan "Kontrollpanelen" och "Skrivare och annan maskinvara" och sedan "Skrivare och fax. " Dubbelklicka på 7. 100 ikon, och klicka sedan på "Skrivare" och leta efter en bock bredvid "paus i utskrift. " Om det finns en bock, klicka på rutan bredvid "Pausa utskrift" för att starta upp i avvaktan på utskriften.
  3.
  Ta bort skrivarens programvara genom att klicka på "Start" och sedan "Program" och sedan på "Lexmark 7100 Series" mappen. Klicka på "Avinstallera Lexmark 7100 Series" och vänta som mjukvaran avslutar avlägsnande.
  4.
  Starta om systemet, sedan lägga installations-CD i datorns optiska enhet. Följ instruktionerna på datorskärmen för att slutföra installationen av programvaran.


Previous:nothing Next:HP 4345 instruktioner

Relaterade artiklar


 • macintosh laptop information
 • hur du lägger till toner till en HP patron
 • hur du skriver ut mer än en bild på en sida
 • tekniska specifikationerna för XFX NVIDIA GeForce 8800 GT
 • hur du tar bort strömförsörjningen i en Dell Dimension 8400
 • hur man installerar extra RAM laptop
 • hur man kan få en Toshiba återställa partition
 • instruktioner för HP Deskjet F340
 • specifikationerna för en Dell Dimension 4700
 • hur du säkerhetskopiera en hårddisk till fri