Dator > Hur lägger jag till minne till en HP 2605dn?

 • Hur lägger jag till minne till en HP 2605dn?


 • HP Color LaserJet 2605dn är en entry-level färglaserskrivare som erbjuder rimliga prestanda utskriftshastighet och äkta 600 x 600 punkter per tum text och grafik upplösning. Enheten levereras med en inbyggd skrivarserver som möjliggör enkel integrering i ett hem eller på små kontor.  2605dn levereras med 64 MB minne, vilket är bra för de flesta låg-applikationer. Men om du behöver skicka flera utskriftsjobb till skrivaren samtidigt, bör du lägga till minne för att minska mellanlagra gånger och skriva ut förseningar kö. Lägga minne till 2605dn är enkelt och tar bara några minuter

  Du behöver:. . .
  100-stifts SDRAM DIMM minnesmoduler


  1
  Stäng av datorn och stänga av den. Koppla bort skrivaren från datorn. Ta bort skrivarens nätkabel från eluttaget.
  2.
  Leta upp och öppna DIMM luckan på baksidan av skrivaren. Öppningen ligger nära botten av skrivaren och är precis ovanför det bakre pappersfacket.
  3.
  Öppna spärrarna på båda sidor av DIMM-plats genom att trycka dem utåt.
  4.
  Ta ut DIMM-minne modulen från antistatiska förpackningen. Var noga med att inte vidröra guld eller silver kontakta kanten på minnesmodulen, eller du kan skada den.
  5.
  Håll kanterna på DIMM och anpassa skåran på minnesmodulen skåran i kortplatsen. Tryck fast DIMM-modul i minneskortplatsen. Stäng låsen tills de snäpper på plats och stäng luckan dörren.
  6.
  Återanslut nätsladden och USB-kabel till skrivaren och datorn. Slå på skrivaren och sedan datorn. Låt skrivaren starta upp Windows.
  7.
  Klicka på "Start"-menyn och sedan på fliken "Inställningar". Klicka på "Skrivare" etikett. Högerklicka på HP 2605dn skrivare, klicka sedan på "Egenskaper" i popup-menyn.
  8.
  Klicka på "Konfigurera"-fliken och "Mer"-knappen. Ange det nya totala mängden minne i den "totala Memory"-fältet. Klicka på "OK" knappen för att avsluta installationen.


Previous:nothing Next:hur du lägger till Gmail till din IPAD

Relaterade artiklar


 • hur man installerar RAM i HP Pavilion bärbara datorer
 • hur man återställer R200 skrivaren
 • Hur lägger jag till minne till en HP 2605dn?
 • hur du lägger till Gmail till din IPAD
 • hur man kan få en skrivare i ett nätverk i Microsoft Vista Home
 • hur du lägger till minne till ett Acer notebook