Dator > hur man installerar RAM i HP Pavilion bärbara datorer

 • hur man installerar RAM i HP Pavilion bärbara datorer


 • Uppgradera RAM i din HP Pavilion notebook är det mest kostnadseffektiva sättet att förbättra resultaten av maskinen. Ytterligare RAM kommer att ge mer program att köra samtidigt. Det kommer också att tillåta program att fungera mer effektivt och därmed snabbare. Installera RAM-modul är en enkel och okomplicerad projekt som alla kan göra

  Du behöver:. .
  Anti-statiskt armband
  Stjärnskruvmejsel.
  Kompatibel SODIMM RAM-moduler.


  1.
  Stäng av datorn och dra ut nätsladden från vägguttaget. Ta bort batteriet.
  2.
  Använd en antistatisk bandet på handleden för att förhindra elektrostatisk urladdning skadar den bärbara datorns interna komponenter.
  3.

  Leta reda på RAM-moduler luckan på baksidan av den bärbara datorn fallet. Vanligtvis täcker kommer att ha ett "minne" klistermärke på den.
  4.
  Något trycka ned minnet locket och glida ut ur sin plats att avslöja RAM-moduler. Vissa Pavilions minne omfattar sitter fast med skruvar. Ta bort skruvarna och än bort RAM. Alla HP Pavilions har två kortplatser i minnet facket.
  5.
  Tryck in låsning klämmorna inåt på båda sidor att hålla gamla RAM-modulen på plats. Klämmorna kommer att öppna lite för att låta dig dra ut modulen ur facket.
  6.
  Sätt in den nya RAM-modulen i den tomma kortplatsen. Kontrollera positionen på skårorna på sidorna av RAM-modulen. Modulen passar bara ett sätt, så tvinga inte in i kortplatsen. Klämmorna kommer återvända till sitt låsläge om RAM är korrekt installerat.
  7.
  Upprepa steg 5 och 6 för andra RAM-modulen installation. Sätt tillbaka minne luckan på baksidan av den bärbara datorn innan du installerar batteriet och plugga i.
  8.
  Starta om datorn. Klicka på "Start" och välj "Kontrollpanelen". Välj "Prestanda och underhåll" och välj "System".
  9.
  Klicka på fliken "Allmänt" på upp till vänster på "System"-fönstret. Kontrollera i listan för den mängd RAM-minne som är installerade i din HP Pavilion. Numret ska matcha RAM summan du just uppgraderat.

  tips och varningar


 • Rådgör med din HP Pavilion bruksanvisning om du har svårt att hitta RAM luckan på baksidan av datorväska.
 • Överskrid aldrig den maximala tillåtna minnet på din bärbara dator. I HP Pavilion notebook-serien, är den maximala 4GB till 8GB. Läs din bruksanvisning för mer information om RAM gränsen för din modell.

Previous:hur man återställer R200 skrivaren Next:nothing

Relaterade artiklar


 • hur man kan få en skrivare i ett nätverk i Microsoft Vista Home
 • hur du lägger till minne till ett Acer notebook
 • hur man installerar RAM i HP Pavilion bärbara datorer
 • hur man återställer R200 skrivaren
 • hur du lägger till Gmail till din IPAD