Dator > hur du lägger till minne till ett Acer notebook

 • hur du lägger till minne till ett Acer notebook


 • Om du har märkt att din Acer Notebook har blivit lite trög, kan det vara dags att investera i en uppgradering. Uppgradering av din bärbara Acer-dator kan förlänga den tid du kommer att använda den bärbara datorn. Lägga minne till din bärbara Acer-dator kan göra en enorm skillnad när det gäller den allmänna hälsan och hastighet den bärbara datorn, vilket är anledningen till många användare försöker utföra denna uppgradering. Även om du inte är en erfaren PC-användare, ser du att extra minne till din bärbara dator är en enkel process

  Du behöver:.
  Phillips eller skruvmejsel.
  Kompatibelt.


  1.
  Köpa kompatibla minne för den bärbara datorn. Detta kan bestämmas genom att besöka Acers webbplats och leta upp informationen för din bärbara Acer-dator modell. Minnet i sig kan köpas online eller i särskilda elektronikaffärer.
  2.
  Stäng av datorn. Koppla ur AC-adaptern från den bärbara datorn.
  3.
  Stäng skärmen och vänd laptop över så att botten är vänd uppåt. Ta bort laptop smeten genom att skjuta batterihållaren till höger. Tryck på en metallyta för att jorda dig mot statisk elektricitet.
  4.
  Leta reda på minnesmodulen locket. Locket har vanligtvis två eller tre skruvar som håller den på plats. Om du är förvirrad om var locket är, kontakta din Acer Notebook manual på nätet.
  5.
  Ta bort skruvarna som håller locket minnesmodulen med hjälp av Phillips eller skruvmejsel. Lyft locket för att avlägsna den.
  6.
  Skjut in minnesmodulen ner för att låsa upp den. Ta försiktigt bort minnesmodulen från hållaren. Upprepa proceduren om du kommer att lägga mer än en minnesmodul.
  7.
  In den nya minnesmodulen i minnesmodulen innehavaren en 45-graders vinkel. Skjut in minnesmodulen i plats så att den sitter ordentligt i hållaren. Upprepa processen om du lägger till mer än en minnesmodul.
  8.
  Tillbaka minnesmodulen locket. Sätt i skruvarna och dra åt dem så att de håller minnesmodulen stadigt på plats.
  9.
  Sätt tillbaka batteriet i batterihållaren.
  10.
  Slå på den bärbara datorn för att slutföra installationen. Den bärbara datorn kommer omedelbart plocka upp på extra minnesmodulen.


Previous:hur du lägger till Gmail till din IPAD Next:hur man kan få en skrivare i ett nätverk i Microsoft Vista Home

Relaterade artiklar


 • hur du lägger till Gmail till din IPAD
 • hur man installerar RAM i HP Pavilion bärbara datorer
 • hur man kan få en skrivare i ett nätverk i Microsoft Vista Home
 • hur du lägger till minne till ett Acer notebook
 • hur man återställer R200 skrivaren