Dator > de delar av Microsoft Visual C + +

 • de delar av Microsoft Visual C + +


 • Microsoft Visual C + + är en visuell , dra och släpp integrerad utvecklingsmiljö för C + + , tillåter användare att skapa grafiska applikationer för Windows operativsystem på en mycket snabbare takt genom att eliminera mycket av den kodning som krävs för att utforma ett GUI . Program att skriva med hjälp av Visual C + + kräver i allmänhet . NET Framework för att köra , och några C + + kunskaper är generellt rekommenderas . IDE är gjord av av många delar skilt från språket C + + , men integreras med ditt projekt för att öka hastigheten i utvecklingen.

  IDE

  Visual C + + -program skapas i IDE (Integrated Development Environment ) .

  IDE är där alla former skapas och alla kod. Detta är det viktigaste arbetet

  miljö för Visual C + + . Alla funktioner i Visual C + + finns inom det här fönstret , inklusive menyn , verktygsfält och verktygslåda .

  Solution Explorer

  I Visual C + + , är ett program skrivet är känd som en lösning . Den Solution Explorer visar alla aktuella filer och projekt som används i den nuvarande fungerande lösning. Den visar de enskilda projekten och källkoden de innehåller . Den innehåller även hänvisningar till de projekt eller biblioteket kod som den nuvarande projektet använder samt grafik och ljudfiler .

  Toolbox

  Varje Visual Studio. NET språk delar en gemensam verktygslåda . Verktygslådan har ett antal verktyg att använda i ditt projekt för att bistå i uppbyggnaden av GUI ( grafiskt användargränssnitt , uttalas " Gooey " ) , till exempel textrutor , knappar , menyer och olika andra GUI nödvändigheter för att skapa utseendet och känslan av en ansökan .

  Flikar

  Fastigheten fliken tillåter användaren att ställa in olika egenskaper för de kontroller som används i former ( en form är fönstren är utformade för ett program ) . Använda fliken Egenskaper användarna kan ändra namnet på en form och texten visas på en knapp , till exempel , utan att behöva skriva kod för dessa egenskaper . The Class Visa fliken visar varje klass som används i den aktuella arbetskatalogen projektet samt några metoder (känd som fungerar på vissa språk ) och fält i en hierarkisk trädvy .

  Menyer

  Menyerna har Arkiv-menyn , som används för att öppna, spara , stänga eller skapa ett nytt projekt , lösning , eller ens en enskild källkodsfil . Menyn Redigera ger användaren möjlighet att ångra , och söka redaktören källkod . Visa-menyn presenterar alternativ för att ställa in synlighet för Visual Studio fönster och ger ett sätt att växla mellan designern visa och kodvyn . En annan meny som ingår är Project-menyn , som används för att fastställa olika egenskaper för själva projektet .

  Form Designer

  Form Designer används för att designa fönstren för ansökan GUI . Det är en dra-och-släpp -funktionen , så att användaren kan enkelt hitta den kontroll som behövs och dra den till formuläret och sedan ändra storlek och ändra det som behövs . Den förvalda egenskaper för alla reglage läggs till formen är inställda när de läggs .


Previous:nothing Next:debugger programvara

Relaterade artiklar


 • hur man byter en enda förekomst av söksträngen i php
 • hur man ska utföra en php fil utan . PHP utökning
 • hur man organiserar e -postadresser alfabetiskt
 • Lägga till en radbrytning till en sträng
 • verktyg för klient -server utveckling
 • hur du öppnar ett Excel- kalkylblad i VB
 • hur man gör pop- ups
 • hur man skriver inmatade data till en fil i php
 • hur man bygger en databas för webbplats
 • hur man skapar ActiveX- kontroller