Dator > hur man lär sig online VB Script

 • hur man lär sig online VB Script


 • VBScript eller Visual Basic Script , är en typ av skriptspråk utvecklat av Microsoft 1996. Ett skriptspråk är en särskild typ av programmeringsspråk som gör att datorn för att skicka och hämta information automatiskt . VBScript har utformats för att vara lätt att tolka och samtidigt stödja en mängd Microsoft -miljöer , så det är ett perfekt manus för nybörjare manusförfattare . Det finns flera webbplatser som erbjuder gratis handledning för VBScript , men några få är ett snäpp över resten
  1 .
  Börja med Microsoft TechNet : s Scripting Center , särskilt om det är första gången skript . Där beskrivs den generella grunderna i skript på ett enkelt , konkret sätt , vilket kan bidra marken dina studier av VBScript . Den erbjuder också ett bibliotek med resurser på VBscript (som anges under Referenser ) , som du kan använda när du blir mer avancerade . Det tar cirka trettio minuter att bekanta dig med webbplatsen och med scripting grunderna .
  2 .
  Besök Microsoft Development Network Library ( som anges under Referenser ) . Detta kommer att ge information om vad VBScript är , grunderna i dess särdrag, hur det fungerar på en HTML- sida , hur det fungerar i Internet Explorer och hur du skapar reguljära uttryck. Den erbjuder också ett VBScript språk Reference Guide . Det kommer att ta ytterligare trettio minuter för att bli bekant med denna webbplats.
  3 .
  Gå till w3schools. com (som anges under referenser) och börjar sin VBScript tutorial . Detta är den mest populära platsen för inlärning programspråk på nätet eftersom det är gratis och mycket användarvänlig . Handledningen startar från början , och det ges exempel , interaktiva frågesporter , resurser och externa länkar längs vägen . Den täcker alla grundläggande aspekter av VBScript , från " hur " och " var "till " förfaranden " och " looping ". Det tyder på att du har tidigare grundläggande kunskaper i HTML /XHTML , men om du inte ger den en handledning i det också . Det kommer förmodligen ta dig fem till tio timmar för att få igenom VBScript handledningen .
  4 .
  Kolla in VBScript tutorials på tizag . com och intranetjournal. com . Liksom w3schools. com erbjuder de steg-för-steg instruktioner början från grunderna . Alla har olika inlärningsstilar , så en av dessa platser kan vara lättare för dig att förstå , även om deras täckning är inte riktigt lika omfattande . Överväg surfar alla tre för att stelna din förståelse och uppnå ännu mer kompetens .
  5 .
  När du har lärt dig grunderna , finslipa dina färdigheter genom att träna och fortsätta att söka på nätet för mer avancerade färdigheter att lära sig . Du kan också kolla på forumet om de föreslagna platserna för att prata med andra manusförfattare och lära sig av dem .


Previous:nothing Next:hur du vill visa ett Word-dokument i vb.net

Relaterade artiklar


 • Hur kan jag installera Java på min HP-dator ?
 • Hur konvertera Fortran till Visual Basic
 • hur du aktiverar Fjärrhjälp i registret med WSH
 • vad är ada programmering ?
 • Microsoft Visual Database Tools
 • hur man lär sig stenografi skriva
 • hur man skapar ett makro i Word som e-postanvändare textrutan
 • naturligt språk behandling verktyg
 • JavaScript ljusbord tutorial
 • Vilka typer av matematik inte programmerare använda ?