Dator > hur man ändrar säkerhet med javascript

 • hur man ändrar säkerhet med javascript


 • JavaScript säkerhet modell är avsedd att skydda användaren från skadlig kod som är tänkt att få tillgång till lokala filer på användarens dator . I allmänhet JavaScript begränsar webbplatser " kontroll på webbsidor i en webbläsare . Således JavaScript inte kan läsa eller skriva filer på lokala datorer , kan inte komma åt cookies från andra webbplatser , kan inte interagera med andra program och kan inte öppna out-of -sight fönster eller nära dem som det gjorde inte att öppna . Det finns fortfarande andra sätt att du kan förbättra säkerheten i JavaScript för att se dina applikationer eller data är mer säkra .

  Skydda JavaScript sidor


  1
  Lösenordsskydda dina filer inte kan läsas med hjälp av " säkerheten . genom otydlighet " skydd teknik . Denna metod är säker så länge som ingen vet det är där .
  2 .
  Skapa en krypteringsteknik som använder ett lösenord som krypteringsnyckel. Kryptera innehållet och sedan använda " window. prompt "för att begära en nyckel från användaren.
  3 .
  Använd JavaScript när du skriver e-postadresser på webbsidor för att skydda dig från e- skördare . Dela upp den e enligt nedan :  Var theName=' myEmailName ' , theDomain=' myEmailDomain. com ' ;

  document. write ( " Min mail är " + theName + "@ " + theDomain ) .
  4
  Använd en kombination av JavaScript- kod för att göra det ännu svårare för e-post skördare att tolka JavaScript -kod .

  Blockering säkerhetshål


  1 .
  Använd ett frågetecken ( ? ) och tecken ( ) symboler tillsammans i någon funktion . Tillsätt alltid dessa symboler i e-post och namn parametrar .
  2 .
  Force dina manus fungerar bara på din webbplats och därmed förhindra dem från att publiceras på andra webbplatser. Dessa skript kommer att fortsätta att verka under din undertecknade digital signatur . Tvinga skript på en plats enbart som visas :  Skriptet kontrollerar källa av scriptet och kopiera det till en annan webbplats gör manus , liksom signaturen ogiltig .
  3 .
  Minska storleken på Trusted kodbas (TCB ) . Detta är en uppsättning kod som innehåller behörighet att utföra begränsade åtgärder . Genom att hålla denna uppsättning av kod till ett minimum , minskar du chanserna att få angreppspunkter som kan utnyttjas .
  4 .
  Gå manus och paketera dem med verktyg som SignTool . Du kan också använda SignTool att skapa provningsintyg för JavaScript , men du måste skaffa ett certifikat från en betrodd myndighet för att distribuera skriptet på webben .


Previous:nothing Next:hur man kan kontrollera för en numerisk typ i JavaScript

Relaterade artiklar


 • hur man lär sig Visual Basic 2008
 • hur man skriver ett Python-skript för blender
 • hur man ska värdera ett ord för alfabetet i Visual Basic
 • hur man skapar MDI applikationer
 • hur man ändrar den aktiva arbetsboken i VBA
 • hur man gör spel med Visual Basic 2005
 • hur koden ett register form för en webbplats
 • hur man skriver en omsättningsskatt program i java med 2 procent skatt
 • tutorial för Visual Basic : en introduktion applikationer
 • html formulärutvärdering tutorial