Dator > hur man programmerar en TI - 84 Plus Silver Edition

 • hur man programmerar en TI - 84 Plus Silver Edition


 • TI- 84 Plus Silver Edition är en programmerbar kalkylator som tillåter dig att skriva in ofta använda ekvationer för att påskynda beräkningstid . Gemensamma funktioner som att hitta i området och volymer objekt kan bara några knapptryckningar bort

  Du behöver : .
  Text editor


  1
  Tryck på . " PRGM " i mitten av den tredje raden av nycklar . Tryck på den högra pilen som pekar två gånger . Denna nyckel finns längst upp till höger i nycklarna och är rätt del av en " joystick " består av fyra knappar . Den " Prgm New "menyn visas .
  2 .
  Tryck på " Enter " . "Name=" prompten visas . Skriv in namnet på ditt program med hjälp av räknaren nycklar . I brevet ska skrivas precis ovanför knappen . Du behöver inte att slå " Alpha " nyckeln till alpha-låset är redan på . Till exempel , att om du ville delta i ett program för att hitta ett område med en rektangel , kan du skriva in " område . " Tryck på " Enter " .
  3 .
  Tryck på " PRGM " och tryck sedan på den högra pilen som pekar nyckel . Tryck på "2 " knappen för att öppna variabel input -menyn. " : Fråga " kommer att visas på skärmen
  4
  Tryck på " Alpha " nyckel , och ange sedan lämplig bokstav för första variabeln . . I exemplet skulle du ange " L " för längd . Då skulle du trycker på knappen kommatecken placerad till vänster i sifferknapparna och tryck "Alpha " igen och ange i nästa variabel . Här skulle komma in i " W " i bredd . Om du hade en annan variabel , så skulle du trycka på kommatecknet igen och ange i brevet för variabeln . Tryck på " Enter " .
  5 .
  Ange i ekvationen efter kolonet på nästa rad . För exemplet skulle du trycker på " Alpha " , tryck sedan på knappen under " L " och tryck sedan på multiplikation , trycker du på "Alpha " knappen igen och tryck på knappen under " W. " Detta kommer att resultera i uttrycket " L * W " anges.
  6 .
  Tryck på " Sto > " knappen till höger ovanför "On " knappen och tryck sedan på " Alpha " knappen . Nästa , välj en annan variabel för att representera uttryck . För exempel, skulle du trycker på knappen under " A " för att lagra den resulterande uttrycket i variabeln A. " Tryck på " Enter " .
  7 .
  Tryck på " PRGM " och tryck sedan på den högra pilen som pekar nyckel . Tryck på " 3 " knappen för att öppna menyn Visa.

  8 .
  Tryck på "2nd " knappen längst upp till vänster på tangenterna , tryck sedan på "Alpha " -knappen. Detta kommer att slå på alfa-låset . Tryck på " + "-tangenten att få ett citattecken och sedan skriva in ett meddelande om vad programmet är . I exemplet skulle du anger "område är . " Ange mellanslag genom att trycka på knappen "[-]" längst ner . Tryck på " + "-tangenten för att avsluta meddelandet.
  9 .
  Tryck på " Alpha " , trycker sedan kommatecknet tangenten , tryck sedan på "Alpha " knappen igen och skriv sedan in i skrivelsen för variabeln som representerar uttrycket . Här skulle ange " A "
  10 .
  Tryck på "2nd " knappen och tryck sedan på " Mode " knappen för att avsluta programmeringen .
  11 .

  Tryck på " PRGM " knappen för att visa lagrade program . Välj program genom att flytta upp och ner piltangenterna av de viktigaste " joystick . " Tryck på " Enter " för att köra programmet .


Previous:nothing Next:hur kopiera till Urklipp i Microsoft Visual Basic

Relaterade artiklar


 • vad är hem positionen för en Microsoft Excel-kalkylblad ?
 • Lägga till en dll i Visual C
 • hur man installerar drivrutinen hårdvara
 • hur du aktiverar registernyckeln verktyg i vbs
 • Hur gör jag för att räkna rader i ett Excel- arket med hjälp av ett VBA makro?
 • Hur konvertera en ANSI till en hex
 • hur man läser ett hålkort
 • Business Objects komponenter
 • militära användningen av artificiell intelligens
 • hur man läser csv -filer i perl