Dator > egenskaper på Java-appletar

 • egenskaper på Java-appletar


 • Du behöver :
  Text editor

  Java har blivit ett allt mer populärt språk eftersom det tillåter datoranvändare att skriva kod som kan köras på vilken plattform som helst . Detta är speciellt användbart för små program , eller appletar , som inte behöver vara optimerad för något särskilt operativsystem och som är för små för att skriva flera versioner för att vara ekonomiskt lönsamt .

  Objektorienterad

  Java är helt objekt orienterad . Till skillnad från C + + , som tillåter användare att använda föremål, med Java finns det inget alternativ : allt är ett objekt . Standard bibliotek erbjuder klasser som hanterar alla vanliga verksamheten, såsom input /output och språk manipulation . Det finns också ett bibliotek som handlar specifikt appletar som hjälper din kod interagerar med webbläsaren .

  Portable

  Innan källkod kan köras som ett program måste det sammanställas så att datorn kan förstå det . Vanligen, men den körbara program som leder normalt bara fungerar på en viss plattform , till exempel Windows eller Linux . Java-applets fungerar annorlunda . De är byggda som vanligt, men då är de också tolkas av en Java Virtual Machine . Detta har den fördelen att alla webbläsare kan köra en Java -applet , men det har nackdelen att webbläsaren måste köra Java Virtual Machine.

  Secure

  Java-appletar är säkrare än vanliga program eftersom det inte finns något sätt att vet i förväg när minnet är kommer att lagras innan appleten körs , vilket gör många gemensamma attacker omöjligt . Dessutom kontrollerar Java Virtual Machine appleten före avrättningen se till att det har sammanställts på en standard kompilator , om appleten har manipulerats det finns en god chans Java Virtual Machine kommer att upptäcka förändringar innan koden körs .

  minnesanvändningen

  En av de största nackdelarna med C och C + + är att programmeraren som ansvarar för tilldelningen och deallocating minne . Om detta görs felaktigt kan en minnesläcka utveckla , dränering resurser . Programmerare är inte ansvariga för deallocating minne för en Java-applet . Istället är Java Virtual Machine letar ständigt efter oanvänt minne och deallocating det . Minnesläckor är fortfarande möjligt , men de är mycket mindre problematiska än i andra språk.

  Syntax

  Java applets är skrivna i syntax som liknar C och C + + , så om en mjukvaruutvecklare beslutar att skriva en applet Borde övergången tar inte lång tid . Fortfarande finns det några viktiga skillnader som programmerare bör vara medveten om : Boolean uppgifter antingen sant eller falskt i stället för heltal 0 eller 1 , till exempel.


Previous:nothing Next:hur du öppnar ett Excel- kalkylblad i Visual Basic 2003

Relaterade artiklar


 • Hur konvertera flödesscheman till pseudokod
 • NetBeans debugger tutorial
 • hur man kan öka stackstorlek i Visual Basic
 • Hur konvertera en databas till en XML- schema
 • hur man använder pekare i Fortran
 • Vilka regler i Deklarera variabler i en java script ?
 • hur man ringer Visual Basic dll från c
 • hur man kan kontrollera en fastighet i Access VBA
 • Hur placerar jag min butik på internet ?
 • Hur konvertera Word-filer till PDF med vb