Dator > Visual Basic exempelprojekt

 • Visual Basic exempelprojekt


 • Visual Basic är ett objekt-baserad programmeringsspråk som kan skapa Windows-baserade , webbaserade och mobila applikationer. Det är ett bra språk för nybörjare programmerare eftersom den fria Visual Studio programmet kan du se exakt hur ett program fungerar innan den är klar . Microsoft tillhandahåller en mängd prover som kan hjälpa dig att lära dig allt från grunderna till avancerade kodning genom att låta dig se koden och hur provet programmet fungerar .

  Språk Prover

  Språket proven är ett bra ställe att börja om du inte har mycket tidigare kunskap om Visual Basic . De delar av koden i dessa prov är enkla nog att du kan själv se de termer som används för särskilda objekt , kommandon som manipulerar dem och ordningen på ord , som kallas syntax , att språket använder och förstår . Du kan också få reda på att sätta olika uppgifter i " stick " och " matriser " som kommer att vara användbart när du börjar arbeta med mer avancerade program .

  Windows Forms Prover

  När du har utvecklat en grundläggande förståelse för hur man gör ett program fungerar, kanske du vill lära dig att ändra ett program utseende och sitt sätt att presentera information . Blanketter prover kan du kod för fönster av en viss storlek, kopiera /klistra funktion och rörliga eller animerade objekt . Microsoft tillhandahåller också prover som förklarar Combo listrutan objekt så att du kommer att kunna utveckla en mer användbar gränssnitt för dina program .

  Data Prover

  De uppgifter prover avsnitt fokuserar på att lära dig att skriva ett program som gränssnitt med data som du inte manuellt utbudet i koden . Efter att lära sig hur man skriver ett program som kan använda lokala databaser , kan du gå vidare för att finna distans lagrade data och program verifiering . Du kan även använda dessa prover i detta avsnitt att lära sig att skriva program som kan skapa och redigera databaser på egen hand.

  Ansökan Prover

  Microsoft ger också prov projekt som kan vara användbar för mellanliggande eller erfarna programmerare . Du bör ha en stark förståelse av principerna för Visual Basic innan de försöker skapa mening av prover från tillämpningen avsnitt . Detta avsnitt innehåller instruktioner om avancerade ämnen , inklusive multitrådning , som tillåter ett program att dela upp sitt processer mellan ledare i en multi-core processor , och arbetar med Microsofts . NET Framework .


Previous:nothing Next:hur man automatiserar ftp -nerladdningar





Relaterade artiklar


 • hur man kan kontrollera att en fil finns i php
 • hur du kör Adobe Reader i ett Word-makro
 • hur du aktiverar PHP på IIS 6.0
 • hur du formaterar text till HTML på VBA
 • hur man gör placenta tvål
 • Hur får man en lösenordsskyddad url med java
 • hur man läser en CSV -fil i Visual Basic
 • datorutbildning för Microsoft Certification
 • hur du aktiverar funktionen print screen med hjälp av JavaScript
 • Hur konvertera HTML till texten i C #