Dator > Hur man skickar sms med PHP -kod

 • Hur man skickar sms med PHP -kod


 • SMS ( Short Message Service ) är tekniken bakom den populära SMS . SMS används vanligtvis av mobiltelefoner . Vissa webbplatsägare har att utnyttja den makt och popularitet SMS till tillåter sina användare att skicka SMS-meddelanden ( dvs. textmeddelanden ) från sina webbplatser. Du kan erbjuda samma förmån till din webbplats besökare . Använd PHP skriptspråk för att lägga till SMS-funktionalitet till din webbplats . Du kommer att använda PHP för att förbereda begäran om att skicka SMS och sedan använda CURL biblioteket installerat på servern för att skicka det .
  1
  Skapa ett konto med en av de SMS- gateway leverantörer, såsom Clickatell , Ozeki NG och TM4B SMS . Gateway ( se Resurser ) . Den nätbryggan kommer att ansvara för att skicka dina förfrågningar om SMS -meddelanden . Som med att skicka textmeddelanden från mobiltelefoner, behöver du en tjänsteleverantör för att skicka SMS från din webbplats. Porten leverantör kommer att förse dig med en betald lösning för att skicka SMS från din webbplats .
  2 .
  Starta en ny tom fil i en webb-authoring program, till exempel Dreamweaver , eller en vanlig textredigeringsprogram som Anteckningar . De flesta webb-authoring program använder en WSIWYG ( vad du ser är vad du får ), miljö, där du bara lägga till visuella element i dokumentet och programmet kommer automatiskt att generera kod . Du vill skriva i din egen kod i det här projektet , så gå till " Code " eller " HTML " syn på programmet . Dessutom bör du inte använda en ordbehandlare som ett textredigeringsprogram . Ordbehandlare , såsom Microsoft Word , lägga till extra formatering kod som stör PHP-koden .
  3 .
  Skapa webbformulär som fungerar som användargränssnitt för att föra in i den information för att skicka textmeddelandet . Besökare på din webbplats kommer att skriva in informationen för ditt SMS . Du kommer sedan sammanställa dessa och skicka det på begäran till SMS -gateway .  "

  Avsändare :  Mottagare :  Meddelande :