Dator > verktyg för klient -server utveckling

 • verktyg för klient -server utveckling


 • Välja klient verktyg server utveckling kan vara en komplicerad fråga , varvid faktorer som den tänkta målgruppen för programmet , programmets avsedda användningsområdet, operativsystem och programmeringsspråk du vill använda. Kostnaden är också en faktor , men lyckligtvis finns det många integrerade utvecklingsmiljöer (IDE ) tillhandahålls gratis av företag som Microsoft , Apple och Oracle . ( Referens 1 )

  Visual Studio 2010 Express

  Microsofts Visual Studio Express -serien är både gratis och ett komplett IDE . Det finns olika versioner tillgängliga beroende på vilken typ av utveckling du arbetar på och alla är tillgängliga med SQL Server Express för utveckling av databaser. De tillgängliga språk och tekniker inkluderar ASP. NET , Visual Basic , Visual C # , Visual C + + , . NET 3. 5 /4 , och Silverlight 3 /4 . Möjliga mål plattformar omfattar webbapplikationer, inre klientprogram server och Windows Phone applikationer . Windows Phone versionen innehåller också en simulator för att testa och felsöka program under utvecklingsprocessen .

  Oracle Solaris Studio

  Oracle Solaris Studio är en annan fri IDE tillhandahålls av en större programtillverkaren. Det fungerar på både Solaris och Linux , och stöder utveckling i C, C + + och Fortran . Inte överraskande , integrerar detta IDE väl i system och klient applikationer server som använder sig av Oracle databaser och är kompatibel med SPARC -och x86-baserade system .

  Oracle JDeveloper

  Oracle JDeveloper finns också gratis , men är fokuserad på Java utveckling . Det kan installeras och köras på Windows , Linux och Mac , och stöder integration med Oracle, MySQL, JDK och GlassFish .

  NetBeans IDE

  NetBeans IDE använder sig av ett plugin för att tillhandahålla ett brett utbud av utveckling språk och behov , allt i en fri IDE . IDE själv är kompatibel med Windows , Mac , Linux och Solaris på x86 -och SPARC -system . Den är kompatibel med webb -och databasservrar som MySQL , PostgreSQL , Oracle , GlassFish Server , JDK och Apache Tomcat . Tillgängliga språk inkluderar Java, C , C + + , Ruby , Groovy och PHP . Det finns också en plugin portal där användarna kan skicka och hämta gemenskap skapas plugins .

  Xcode IDE

  Xcode IDE är Apples produkt för den fria IDE marknaden . Det är ett komplett IDE som kan användas för att skapa fristående , client /server och IOS apps . Den körs endast på Mac OS X och stöder C, C + + och Objective- C . IDE integrerar även med utvecklingsverktyg som ingår i OS X , som inkluderar stöd för Java , AppleScript , Perl , Python och Ruby . Xcode innehåller en iPhone-simulator som kan användas för att testa applikationer , tester det ens röra gester och telefon rotation svar .


Previous:nothing Next:html formulärutvärdering tutorial

Relaterade artiklar


 • hur man öppnar en Windows-applikation med Visual Basic
 • vad är Visual Studio Express?
 • hur du vill visa en apostrof i VBScript
 • hur man använder bakgrundsbilder i ett HTML-e
 • video dekompression verktyg
 • hur du döljer textrutor
 • Vikten av datorprogrammering
 • hur man ändrar markören på rollover
 • hur man gör pusselspel i flash
 • hur man skapar en klass fil i . NET