Dator > hur man skapar en mysql databas webbplats

 • hur man skapar en mysql databas webbplats


 • Structured Query Language ( SQL ) är en branschstandard programmering plattform för att bygga databaser av något slag . Många olika databassystem använder detta språk . MySQL -databasen är en SQL- plattform som utformats speciellt för webbservrar och är utbredd över hela Internet . Till skillnad från många databassystem är MySQL fri och öppen källkod , så de flesta webbhotell konton är baserade på denna programvara. Ansökningar interagera med MySQL om webbplatsen innehåller information som tidigare har lagrats . Det finns många sätt att dra nytta av MySQL för att skapa en rik databas webbplats

  Du behöver : .
  webbläsare med Internetuppkoppling
  . Webbservern tillgång .


  1 .
  Skaffa tillgång till en MySQL PHP Web utvecklingsmiljö. De flesta webbhotell erbjuder MySQL tjänster , och PHP är vanligtvis standard också. PHP är nödvändig för att bearbeta MySQL för webbsidor . Den mest tillförlitliga av dessa leverantörer kräver ett månadsabonnemang licens, men det finns gratis alternativ . Innan du registrerar dig för ett konto , kontrollera med företaget att det stöder MySQL och PHP.
  2 .
  Identifiera vilken typ av program eller innehåll som du vill lämna på din MySQL -databas webbplats . En databas helt enkelt lagrar information . Detta kan användas för att lagra synpunkter eller frågor från en webbsida publik . Du kan också använda den som en plattform för ditt bloggande .
  3 .
  Hämta installationsfilerna för en MySQL-PHP -program som passar dina behov . Wordpress är en populär blogging program som använder MySQL och PHP för att presentera periodisk information . Den " phpBB "är en av de mest använda anslagstavla på Internet eller plattformar forum , och det använder MySQL och PHP . "PHP- galleri " programvara kan du installera en foto hemsida som lagrar bilden data i MySQL-databasen .
  4 .
  Ladda upp installationsfilerna till din webbserver . Varje program erbjuder enkla instruktioner om förfarandet att ladda upp filerna . Vanligtvis lägger du bara dessa filer i huvudkatalogen av webbplatsen på webbservern . Men om du vill endast en del av webbplatsen som ska anslutas till programmet kan du vanligen göra detta också .
  5 .
  Kör installationsprogrammet för MySQL ansökan efter filer laddas upp . Detta innebär vanligtvis besöker din webbplats och komma åt en av de filer du laddat upp . Installationen är då automatiskt . Dessa program skapar MySQL -databasen och bygga hela sin konstruktion för att användas med programmet . När installationen är klar är MySQL -databasen webbplatsen tillgänglig för dig att använda för att det program du installerat .


Previous:nothing Next:java tutorial för kopiera och klistra in

Relaterade artiklar


 • hur man använder VB för att skriva en dator namn till en textfil
 • hur du skapar en ny DAT -fil i Matlab
 • hur du lägger upp stora filer med PHP
 • hur man skapar en e- parameter i php
 • hur man installerar Java SE
 • html tutorial för en textruta
 • hur man lär sig SQL-frågor
 • hur du slår på javascript på en dator
 • hur man skriver ett datorprogram och använda den på ett nytt företag
 • hur man kopplar Visual Basic