Dator > Visual Basic nätverksverktyg

 • Visual Basic nätverksverktyg


 • Microsofts Visual Basic är både ett programmeringsspråk och en IDE (Integrated Development Environment , som möjliggör programmerare för att skapa program ) . Visual Basic levereras med ett grafiskt användargränssnitt , som tillåter användare att manipulera och skapa applikationer och kod via både text och bild kommandon . Verktyg från tredje part kan användarna övervaka nätverk och visa nätverksinformation.

  PacketVB

  Det här verktyget skapar en ActiveX- bibliotek , som är en lista över programvara komponenter som kan återanvändas för andra tillämpningar. Den fungerar tillsammans med WinPcap API ( Windows-paketet Capture Application Programming Interface ) , som är Windows nätverkspaket fånga och övervakningsinstrument. Verktyget plockar upp nätverkspaket ( grupper av information ) , och den kommer sedan att analysera texten. Det kommer att beräkna antalet bytes ( enhet av information ) i samband med det nätet paket och vidarebefordra denna information till en händelselogg . Senare kommer dessa bytes kopieras till en byte array , som läser informationen. PacketVB gör allt detta arbete via en intern buffert , som är ett område för lagring som tillfälligt lagrar data . PacketVB är ett kostnadsfritt verktyg , men det har bara testats på Windows 2000 .

  OtroSoft Winsock Component

  Detta verktyg är gratis för hemanvändare , men kommersiella användare måste betala en avgift för att använda detta program . Den är kompatibel med Visual Basic 6 , och det är beläget inom KOM ( Component Object Model ) bibliotek . Det körs som OSWINSCK. dll ( Dynamic Link Library ) . Verktyget fungerar som ett omslag (som är en adapter mellan en drivrutin och Windows operativsystem ) för Winsock API ( Windows Socket Application Programming Interface) . Detta innebär att det kommer att dra ut data från Application Programming Interface, som programmeraren sedan kan använda för sin ansökan. Programmeraren behöver inte skanna igenom en lång lista med kod för att hitta vad han behöver . Därför kan han arbeta bara om fastställande av en ansökan så att det körs korrekt .

  ActiveXperts SMS och MMS Toolkit

  Verktyget ger utvecklare och programmerare ett sätt att skicka och ta emot SMS ( short message service ) och MMS ( multimedia Messaging Service) skickas över deras nät . Dessa SMS- meddelanden kan skickas via följande enheter: SMPP ( kort meddelande peer-to- peer -protokollet ) , HTTP ( HyperText Markup Language ) , GSM ( Global System for Mobile Communications ) modem /telefon , och en Hayes-kompatibelt modem . MMS-meddelanden kan skickas via MM1 ( Multimedia Messaging Service) , mm4 eller MM7 leverantörer . ActiveXperts SMS och MMS Toolkit innehåller också prover utvecklingsverktyg för ett antal program , inklusive Visual Basic och Visual C # . NET . Verktyget är kompatibelt med 32-bitars och 64-bitars system datorn och Windows 2000 till XP .


Previous:nothing Next:Hur skapar jag ett makro i xls att exportera ett diagram till PowerPoint ?

Relaterade artiklar


 • hur controllers programlogik
 • hur du tar bort en fil i C + +
 • hur man fixar upp och ner java bilder
 • hur ändrar markören i C + +
 • hur man kopierar en sträng från ett program och klistra in den i en annan med Visual Basic
 • hur man bygger en klient webbtjänst
 • hur man använder arrayer i Visual Basic
 • hur man konfigurerar en USB-port med Visual Basic
 • hur man skapar en tabell databas
 • datorprogrammering etisk kod