Dator > hur man skapar en e-postlista med PHP

  • hur man skapar en e-postlista med PHP


  • E-postlistor är ett vanligt krav för moderna företag som använder Internet för att kommunicera med sin kundbas . Marknadsföring och e-postmeddelanden , samt viktiga webbplats information , uppdateringar och annan information snabbt ut till en stor samling av e -postadresser med en knapptryckning . PHP språket är utbrett och att skapa en e-postlista med PHP -skript är okomplicerad . Med lite tålamod och uppmärksamhet på detaljer , kan även icke-programmerare få en PHP- setup sändlista på deras hemsida . . När ett PHP-skript är installerat , tar programmet hand om allt krångel med att köra en e-postlista

    Du behöver : .
    PHP webbserver
    Webbläsaren med Internet-anslutning.
    FTP-program .


    1 .
    Kontrollera din webbserver har stöd för PHP . De flesta webbservrar är konfigurerade på rätt sätt sammanställa PHP-script , men vissa tjänster kan kräva en uppgraderad prenumeration för att hantera PHP . Du kan inte skapa en e-postlista med PHP utan denna funktion .
    2 .
    Identifiera ett PHP- skript som tjänar ditt syfte och budget . Många finns tillgängliga, inklusive några gratis alternativ . Programmet " PHP lista " är ett open-source e-postlista som är tillgänglig gratis och används på tusentals servrar världen över .
    3 .
    Ladda PHP-skript på e-postlistan tjänsten . I vissa fall kommer detta att vara ett enda skript fil . I andra är ett helt programpaket ingår i nedladdningen .
    4 .
    Packa upp filen ladda ner , om det behövs . Vissa PHP -skript är förpackade enligt komprimerade arkivfiler för att göra överföringen enklare . Men dessa är inte funktionella PHP -program tills de utvinns . Högerklicka på den nedladdade filen och välj " Extract "eller " Unzip " alternativet .
    5 .
    Öppna ett FTP -program . Detta är den standard som används för att överföra filer mellan din dator och en webbserver . Många FTP- program finns tillgängliga gratis.
    6 .
    Anslut till din webbserver med hjälp av FTP-program . Detta kräver att serverns adress som du fått av ditt webbhotell .
    7 .
    Dra extraherade PHP mailing program listan Manager från din dator till FTP transferfönstret. En filöverföring kommer att inleda .
    8 .
    Besök URL: en ny PHP -programmet ut på din webbserver , med vilken vanlig webbläsare. Följ script instruktioner om din webbadress sida för att slutföra installationen . PHP svarslistmjukvaran har nu skapats och finns tillgängliga för användning . Programmet kommer att be dig mata in e-postadresser du vill använda i listan .


Previous:nothing Next:hur man går från textrutan till textruta i Visual Basic uttrycka





Relaterade artiklar


  • avancerad tutorial på Visual Basic
  • hur man redigerar html- källkoder
  • hur man installerar enda tangent på laptop tangentbord hårdvara
  • programvara för asp.net
  • hur du vill visa en apostrof i VBScript
  • Hur avgör jag en flerdimensionell storlek array kolumn i Visual Basic ?
  • hur man skapar klassdiagram
  • Microsoft SQL lagrade procedurer
  • hur man skapar en karta webbplats
  • hur man gör en swf -fil till en URL -knapp