Dator > tutorial på php evenemangskalender

 • tutorial på php evenemangskalender


 • PHP Kalender är utvecklat av Soft Complex och säljs på bolagets hemsida . PHP Kalender är en färdig PHP-skript som du kan infoga på din webbplats . De viktigaste funktionerna i skriptet är att schemalägga och visa händelser eller arbeta som ett arkiv för nyhetsartiklar och innehåll . PHP Evenemangskalender funktioner inkluderar flera kalender skapande , flexibla mallar och konfigurerbara alternativ och layouter . Manuset är enkelt att sätta upp out-of -the- box

  Du behöver : .
  Text pad editor ( Wordpad ) .

  Installera PHP Händelser


  1 .
  Köpa och hämta PHP Event Kalender från Soft Complex webbplats ( se " resurser " ) .

  2 .
  Ladda upp den hämtade filen till din webbserver . Ta del av den mapp som du laddar upp skriptet till .
  3 .
  Skriv in adressen för " install. php " filen på din server i din webbläsare . Till exempel, om du placerar PHP evenemangskalendern i din rotkatalog mapp kommer webbadress för " install. php " filen vara något liknande " http://www . yoursite. com /install. php . " Going to the " install. php " filen kommer att påbörja processen att installera skript på din webbserver .
  4 .
  Skriv in de uppgifter som begärs på första sidan , uppgifter sökvägen är den mapp på din server du vill lagra kalenderns uppgifter om , är bilden sökvägen där bilderna ska sparas och filens katalog är sökvägen till att PHP Evenemangskalender skriptfiler är placerade. Klicka på " Install " -knappen när du är klar med i all information .
  5 .
  Vänta medan " install. php " script konfigurerade kalendern och installera det på din server . Du kommer att få en "framgång " -meddelande när processen är klar . Klicka på länken för att gå in i din " Kontrollpanelen " när installationen är klar så att du kan ställa in din kalender .

  Konfigurera PHP Evenemangskalender


  1 .

  Klicka på " Kalendrar Config " längst upp på Kontrollpanelen för att konfigurera hur du vill att din kalender ska se ut. Ställ in formatet för dagar och tid . Ändra färg på kalendern under " Färginställningar " rubrik . Ställ in alla de andra alternativ som du vill ha för din kalender och klicka sedan på " Verkställ "och sedan "Spara ".
  2 .
  Klicka på " Events Editor "-länken . Ange titel och information för en ny händelse. Klicka på en dag i kalendern på vänster sida av skärmen för att välja datum för händelsen. Klicka på " Lägg till händelse " när du är klar . Klicka på en aktuell händelse i kalendern på vänster sida av sidan för att redigera händelsen.
  3 .
  Skriv in en titel för en ny kalender på " Events Editor " sida på den vänstra delen av sidan under kalendern. Klicka på " Skapa "för att skapa en ny kalender .
  4 .
  Klicka på " Användare config " länkar till ge andra användare behörighet att lägga till och redigera händelser i kalendern . Ger olika behörigheter till användare överst på sidan och sedan klicka på "Uppdatera grupper info . " Lägg till nya användare längst ner på skärmen genom att skriva in deras användarnamn i "Användarnamn : "låda . Skriv in ett lösenord och bekräfta det . Klicka på pilen för att välja en användare för att lägga till den nya användaren till och klicka sedan på " Lägg till nya. "
  5 .
  Stäng kontrollpanelen när du är klar med inställningen evenemangskalendern .


Previous:nothing Next:hur man skriver open source -projekt

Relaterade artiklar


 • hur man läser ett Word-dokument med Java
 • Hur konvertera datumformat
 • hur man skapar ett skript för återställning av lösenord i VB
 • skillnaderna mellan Visual Basic och Visual Basic . NET
 • hur man får kolumnnamn i en databastabell i Java
 • hur man använder javascript och php i form validering
 • vbs tutorial
 • Hur skriver jag ett program i programspråket C som konverterar Fahrenheit till Celsius till Kelvin ?
 • hur man skapar text för Direct3D c + +
 • hur man kommer åt köra SQL-kommando