Dator > programmeringsverktyg för Windows

 • programmeringsverktyg för Windows


 • Microsoft är världsledande inom mjukvaruindustrin . Windows operativsystem (OS ) har varit Microsofts flaggskepp program och används ofta av privatpersoner och företag . På grund av Window otroliga popularitet, många program från tredje part företag gör utvecklingsverktyg som stöder Windows-baserade program . Men en rad specifika Windows programmering verktyg finns för att hjälpa dig att utveckla Windows , webb-, databas och telefon applikationer .

  Programspråk

  Din främsta verktyg för programarbetet är en dator språk . Maskiner förstår bara det som kallas " binär kod ", vilket är en serie av ettor och nollor . Binär kod är typiskt svårt för folk att förstå . Dagens programmerare använda mer mänsklig -vänliga språk att ge instruktioner till en dator , som sedan översätts till maskinkod . På grund av Windows " stora användarbas, de flesta moderna programmeringsspråk stödja det . Några välkända programmeringsspråk inkluderar Java , C + + , Python , Basic, Ruby , PHP och SQL . Välja ett programmeringsspråk är till stor del bestäms av vilka typer av program du vill skapa ( dvs webb , databas , spel) . Men Microsoft har utvecklat programmeringsverktyg för Basic, C + + , C # , ASP. NET är , SQL och Silverlight .

  Visual Studio IDE

  Som programmerare , välja en integrerad utvecklingsmiljö (IDE ) ett stort beslut , eftersom ett IDE är som en speciell , hi-tech verktygslåda för datorspråk du arbetar med . IDEs eliminera ofta vardagliga programmeringsuppgifter med stora bibliotek med förbyggda kod och de flesta kommer med " debuggers " som hjälper fånga problem i programmets kod . Microsoft har en rad av Ides som kallas Visual Studio som stöder BASIC , C språk och Windows -plattformar . Den professionella och Premium -versioner av Visual Studio är inriktade mjukvaruutvecklare som arbetar med större projekt , som återspeglas i priset taggar . Men om du är en IT student eller dator hobby , kan du använda Visual Studio Express versioner gratis , men verktygen är mindre robust än deras high-end motsvarigheter .

  . NET Framework

  Microsofts . NET Framework försök att ta en monolitisk syn på applikationsutveckling. Microsoft beskriver . NET Framework som en "multi-språk utvecklingsplattform. " Idén bakom . NET Framework är att tillhandahålla de verktyg som krävs för att utveckla en Windows ansökan från början till slut. Använder. NET kan du utveckla grafik , hemsidor , media och applikationer server . Förutom att bygga ditt program . NET har även verktyg för testning , programdistribution och förbättra säkerheten i din programvara .


Previous:nothing Next:hur man redigerar registret i VBScript

Relaterade artiklar


 • hur du aktiverar Fjärrhjälp i registret med WSH
 • hur man skriver spel i java
 • net server komponenter
 • hur man ändrar ett heltal till en sträng i Java
 • en tutorial för att skapa en relationsdatabas att ett Java-program
 • Hur kan jag byta namn på flera filer med ett datum med Visual Basic ?
 • hur man skriver testfall för en webbsida
 • hur man skapar grafik & former i " Visual Basic "
 • Hur skapar jag en flik avgränsare till en Oracle SQL-uttryck ?
 • hur man skriver ut pekare i C