Dator > pert nackdelar

 • pert nackdelar


 • PERT eller Program Evaluation Review Technique , är ett verktyg som hjälper projektledare uppskatta hur lång tid det tar anställda att genomföra stegen i en . -projektet. Enligt San Jose State University , utvecklarna av Polaris robotar skapade PERT eftersom robotar krävs uppgifter som inte har standard tidsuppskattningar för fullgörandet av dem tillgängliga . PERT innehåller en tid uppskattning för varje projektuppgift , överväger om varje uppgift är klar tidigare än planerat , i vanlig tid , eller sent .

  Självständighet

  PERT -metoden utgår från att en försening som påverkar ett objekt är oberoende av en försening som påverkar ett annat objekt . Enligt University of Florida , påverkar detta fel både den tid det tar att slutföra en aktivitet och den totala tiden för varje enskild väg . Detta antagande kan inte vara rimligt . Om en tornado slår ner en kraftledning , till exempel genom någon uppgift som kräver elektricitet kommer att uppleva en försening beror på samma sak.

  Critical Path

  Den kritiska linjen metod, eller CPM , används ofta tillsammans med PERT . Den kombinerade metoden kallas PERT /CPM . Den kritiska linjen bestämmer den snabbaste ökningen för att genomföra hela projektet. Om det tar 12 timmar för en lastbil för att leverera ett paket till en avlägsen anläggning , även om arbetarna vid anläggningen utföra sin uppgift i 4 timmar , kommer lastbilen fortfarande inte vara där . Men vissa vägar är i närheten av avgörande betydelse. Om det tar arbetarna 11 timmar att göra sin uppgift i stället , och förseningar gör jobbet tar 13 timmar , kommer bilen att dyka upp innan de gjort, och en nära-kritiska linjen bara blev den kritiska linjen.

  Uppskattning

  PERT kräver projektledare att uppskatta gånger projektets slutförande . Den totala noggrannheten i denna metod kräver fortfarande exakt tid uppskattningar . En felaktig tid uppskattning för en aktivitet påverkar hela projektet , eftersom det skulle leda projektledaren för att välja fel kritiska linjen . Enligt University of Michigan på Flint , val av endast tre tidsuppskattningar är en mycket specifik antagande av denna modell , och andra gången undervärdering verktyg inte har denna svaghet .

  Task Definition

  För att ett projekt för att använda PERT , varje verksamhet som ingår i projektet måste ha en tydlig definition . Klart definiera de uppgifter som ingår i ett projekt är svårt, särskilt när projektet omfattar uppgifter som inte har utförts tidigare. Denna gång-skattningsmetod har problem med ändringar i någon aktivitet som påverkar den tid uppgiften tar . Ett sjukhus måste använda en tids- uppskattning metod som gör det möjligt att anpassa sina program på grund av patientens nödsituationer .


Previous:nothing Next:Felsökning Visual Basic

Relaterade artiklar


 • hur man installerar Blaster X-Fi Xtreme Audio hårdvara ljudkort
 • hur man läser CPU-temperaturen med ett VB6 program
 • Hur konvertera en databas till en XML- schema
 • ajax tutorial : javascript
 • hur man använder VB för att skriva en dator namn till en textfil
 • Vad är Microsoft Visual Studio 6.0 ?
 • hur du döljer DataGrid kolumner
 • hur man ställer in sökvägen för Windows XP java
 • hur man läser en CSV -fil i Python
 • Hur gör jag för att räkna rader i ett Excel- arket med hjälp av ett VBA makro?