Dator > hur man ställer e-post med php

 • hur man ställer e-post med php


 • PHP är ett kraftfullt skriptspråk som låter dig skapa dynamiska webbplatser . En av de många funktioner som PHP gör är att skicka och ta emot e-post direkt från din webbplats . PHP Mail Funktionen är enkel att programmera , du bara måste tilldela ett par alternativ för att använda funktionen på din webbsida . Innan du kan frigöra kraften i PHP Mail funktionen måste du ställa in den på din server . Använd php. ini filen på din webbserver för att installera PHP Mail konfigurationer
  1
  Logga in på cPanel programmet på din webbserver . cPanel är en server management program som följer med hosting paket . De inloggningsuppgifter för cPanel var skickas till dig i välkomstmeddelandet från ditt webbhotell .
  2 .
  Klicka på "File Manager" länk inne i cPanel . Klicka på " OK " när frågan om du vill öppna filen Manager för ditt webbhotell konto .
  3 .
  Hitta php. ini filen i rotkatalogen . Om det inte är där, då webbhotellet inte tillåter dig tillgång till denna fil. Kontakta webbhotellet och låt den veta att du skulle vilja ändra konfigurationer för " SMTP " och " sendmail_mail " alternativ ( om på en Windows -baserad server ) eller " sendmail_path " och " sendmail_from " alternativ ( på en Linux-baserad server ) . Fortsätt på att ta reda på vad dessa alternativ bör sättas till .
  4 .
  Klicka på php. ini fil för att markera den och klicka sedan på " Ändra behörigheter . " Obs tillstånd inställningarna, och du kommer att behöva denna information senare för att ändra dem tillbaka . Ändra behörigheten till " 755 . " Detta ger dig tillgång att göra ändringar i denna fil .
  5 .
  Klicka på " Redigera " med php. ini filen fortfarande är markerat . För Windows -baserade servrar set, den " SMTP "-fältet till SMTP- inställningar för din Internetleverantör eller e-postleverantör . Exempelvis kommer det att vara något som " smtp. your. isp. com . " Kontrollera med din ISP eller e-postleverantör om rätt inställningar för " SMTP " fält . Ställ in " sendmail_from " alternativet till din e- postadress som du vill att e-post kommer från .  I Linux -baserade servrar , ställ in den " sendmail_path " till sökvägen till katalogen som din sendmail ansökan hålls med en "-t " efter det . Till exempel kommer det att se ut ungefär så här : " . sendmail_path=/usr /bin /sendmail-t " Om du inte har en sendmail program inrättas på servern , använd " SMTP " alternativet istället . Ändra " sendmail_from " alternativ till e-postadress du vill skicka e-post från .
  6 .
  Klicka på " Spara och gå tillbaka "knappen för att spara filen och gå tillbaka till din " File Manager ". Välj php. ini filen igen och ändra behörigheterna tillbaka till vad de var innan du ändrade dem . Stäng " File Manager . "


Previous:nothing Next:hur man kan få en bifogad fil VBA e

Relaterade artiklar


 • hur man använder en SQL-fråga för att få tillgång till egenskaper databasfält
 • hur man skapar en html webbplats
 • hur du uppdaterar flera kolumner från en annan tabell
 • hur man skapar ett datum från sträng java
 • vad är en villkorlig uppgift ?
 • hur du uppgraderar hårdvaran i en Inspiron 6400
 • hur man analyserar FFT data i poa
 • Visual Basic ritning tutorial
 • hur man skriver inmatade data till en fil i php
 • hur du döljer en innehavare bild plats