Dator > hur man skriver open source -projekt

 • hur man skriver open source -projekt


 • Du skapar Open Source-projekt med hjälp av olika programspråk som Java , Python , Visual Basic , C # och mer , med en uttrycklig avsikt på att släppa projektet för allmänheten utan kostnad. Öppen källkod projekt tillåta någon att ladda ner , använda , skapa och ändra tillämpningen som passar hans eller hennes egna personliga behov utan licenskrav . Särskilda virtuella gemenskaper och webbplatser finns på Internet där programmerare " träffas " och arbeta tillsammans på öppen källkod -projekt .

  Du behöver:
  Internet
  . Mjukvaruutvecklare miljön .

  Skapa From Scratch


  1 .
  Plocka datorprogrammering språk du vill skriva öppen källkod projektet i. Om du är inte känner till olika typer av språk tillgängliga och vilka typer av program de är bäst lämpade för , titta på länken för programspråket jämförelse diagram i Resources .
  2 .
  Installera lämplig utvecklare miljö på din dator som fungerar med programmeringsspråket du valde . Logga in på Internet och hämta utvecklaren miljön om det behövs . Vissa utvecklare miljöer är gratis medan andra kommer att få en kostnad som varierar beroende på tillverkare .
  3 .
  Öppna utvecklaren miljön och välja den typ av program du vill starta . I de flesta fall kommer du att välja mellan att starta en ny ansökan eller en ny webbsida . Klicka på länken för " ny ansökan. " Den formulering som denna varierar mellan utvecklare miljöer .
  4 .
  skapa varje nödvändig form som kommer att finnas i ditt projekt , och inkluderar populära knappar som "hem " och "End "eller " Avbryt " på varje blankett som behövs .
  5 .
  Länk alla datakällor för att din ansökan att använda ikonerna högst upp på skärmen eller via utvecklingsmiljön menyval .
  6 .

  Spara ditt program genom att använda " File " och sedan " Spara som " alternativ längst upp på skärmen . Skriv ett namn på projektet i " Name " och klicka på " Spara "-knappen .
  7 .
  Kör ditt program , felsöka den och kompilera med hjälp av ikonerna längs översta raden på ditt projekt inom utvecklingsmiljön .
  8 .
  Logga in på Internet och granska webbplatser som finns för när det gäller fördelningen projekt med öppen källkod såsom Web Kit , Sourceforge och Code Project . Registrera ditt gratis konto .
  9 .
  Ladda upp ditt projekt med öppen källkod till platsen för andra att använda . Följa eventuella andra anvisningar hemsidan kan ge dig angående uppladdning , utstationering och mycket mer.

  Teamwork


  1.
  Logga in på till Internet och registrera dig för ett gratis konto på webbplatser som andel projekt med öppen källkod såsom Web Kit , Sourceforge eller Code Project .
  2 .
  bläddra i öppen källkod -projekt på sajten genom att det programmeringsspråk du är intresserad av .
  3 .
  Granska projekt inom sortera listan och välj en som intresserar dig mest. Läs ledaren anteckningar om aktuella fel , status och information om hur man går med i projektet .
  4 .
  Kontakta ledaren att begära sätts på projektet att hjälpa till med programmering . Gruppledaren kommer att låta dig veta om du är godkänd och vilken del av projektet för öppen källkod du kommer att arbeta på .
  5 .
  Ladda ner och installera utvecklingsmiljön som krävs för att arbetet med projektet . Efter godkännande från gruppens ledare , ladda ner den föregående dagens fil källkod och börja ditt arbete .

  tips och varningar


 • Om du är nybörjare programmerare , ladda ner ett open source projekt som verkar intressant för dig i datorn programmeringsspråk du vill lära dig . Undersök dator kod och se hur andra programmerare har lagt ut varje avsnitt och se hur de har kommenterat koden för att få en känsla för " struktur " i koden . Ta en del av open source-projektet och skriva om koden för att ändra en funktion eller till förmån för ansökan , köra den på din egen hårddisk och se hur dina ändringar påverkar resten av ansökan . Fortsätta att upprepa denna process för att vinster " hands -on " kunskaper i programmering.
 • Om du väljer att frivilligt arbeta på ett projekt med öppen källkod som redan är igång och pågår , inte bara göra ändringar i programkoden och reupload det utan kännedom eller tillåtelse av gruppens ledare . Lägga upp ändringar i ett program utan ledarens kunskap kan störa och försvåra den övergripande inriktningen och utvecklingen av applikationen .

Previous:nothing Next:Hur konvertera . exe till . au3

Relaterade artiklar


 • hur man beräknar en brum -kod
 • hur man gör en lång rummet i Game Maker
 • Hur konvertera en tom sträng hittills
 • hur man lär sig Visual C # netto
 • hur man skapar en CSV-fil i C #
 • hur man använder certifikat fabrik i java
 • hur man gör en CSV-fil i java
 • hur man använder Visual C + + 2005
 • Hur gör jag beständighetsprovningen hårdvara när man bygger en dator?
 • define oändlig loop